Bruttó 470 ezer (nettó 310) szerintetek kevés? (Szoftverfejlesztő)
2 hónapja dolgozom egy cégnél diákként, mint Java fejlesztő gyakornok. Tegnap záróvizsgáztam az egyetemen, és kaptam ajánlatot a cégtől, hogy maradjok ott főállásban, junior fejlesztőként.
Bruttó 470 ezret ajánlottak, ami kb nettó 310. + Caf havi 25 ezer. Heti 1 napot lehet otthonról dolgozni.
Nem kevés ez? Ismerőseim akik ilyen vagy hasonló szakon tanultak (mérnökinformatikus, programtervező informatikus) azt mondják, hogy ez egy gyenge junior bér, és olyan bruttó 550 lenne reális.
Még nem fogadtam el az ajánlatot.
Kevés... Nem égbekiáltóan, de megpróbálhatod ezt feljebb tornászni. Hisz tulajdonképpen ez egy bértárgyalás.
Másrészt meg igaz amit írnak, most a korona parában lehet hogy nem pattognék annyira. Úgyis lesz egy hónap felmondási időd, meg amúgy sem röghöz kötés ez, bármikor felmondhatsz később is ha találsz többet fizető helyet.
Szerintem is jo, foleg h kezdo vagy, huzz le 1-2 evet es utana valts. Akkor majd kerhetsz csilliokat.
Amugy ne mashoz merd magad, azert mert a haverod ramenosebb, jobban valaszolt interjun, tobb mindent tud vagy csak szerencseje van, nem jelenti azt hogy te is jelenleg megersz tobbet az adott cegnek.
A 2 hónap a kevés sajnos.
Azért beadhatod pár helyre az önéletrajzod hogy megnézd mennyit kaphatsz, de sokkal többet nem kapnál, kb. 550 lenne szerintem is a reális.
A baj hogy ha így jelentkezel céghez, akkor azért fogják húzni a szájukat, hogy miért csak 2 hónap, ha pedig nem írod be, akkor mert miért nincs tapasztalatod.
Nekem konkrétan azért kételkedtek az egyik helyen hogy miért hagyom ott az előző céget 9 hónap után. Persze gyakornok voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!