Mennyit lehet ezekkel a munkákkal Pécsen keresni?
Amikor eljöttem 2013-ban, fele annyit kerestem mint a kollegák a pesti irodában. És azóta csak tovább pusztult a hely a Páva rezsim csodálatos működése alatt. Igazából egy dolog tartja felszínen azt a várost, az pedig az egyetem és az ott dorbézoló külföldi hallgatók tömege, ami erre épül az pörög ezerrel. Pl ha bemész a belvárosba, láthatod, hogy rengeteg új hely nyílt, de ezek gyakorlatilag sárgákkal, arabokkal meg mindenféle skandinávokkal vannak csak tele.
Most mindenesetre látszik némi mozgás, van egy ipari park, ahol vagy 10 évig egy büdös gyár se volt, most építenek egy-kettőt, Thyssen Krupp lesz ott pl, na azoknál lehet próbálkozni, mert az hétszentség, hogy ezek nem fognak egyszerűen munkatársakat találni. Ugyanis ahogy az előttem szólók már megjegyezték, mindenki, aki tehette már régesrég elhúzott onnan.
Egyébként maga a város marha jó, szóval én szerettem ott élni, ha egyszer visszaköltözök Magyarországra, valószínűleg oda megyek vissza, de csak úgy, hogy távmunkában dolgozok valami Bp-i vagy külföldi cégnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!