Milyen munkákkal lehet sokat keresni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Még nem egészen tudom, mi az amit szeretnék csinálni a jövőben, de értelem szerűen olyan munkát szeretnék majd amivel jól lehet keresni (ha lehet itt magyarországon is). Persze tudom, bármi a szakmád ha jó vagy benne sokat kereshetsz, de akkor is, mik azok a szakmák ahol tényleg jól lehet keresni? És hogy mit értek azalatt hogy jó: hogy legyen pénz ellátni a családot, egy normális házat venni, és hogy mellete lehessen spórolni, illetve + programokra is legyen, tehát tényleg, amivel jól lehet keresni. Előre is köszi a válaszokat.2019. jún. 29. 12:42
1/4 anonim válasza:
Ha lehet hinni a magyar statisztikáknak akkor a Légiforgalmi Irányító keres nálunk a legtöbbet. De a kutatási és fejlesztési tevékenységeket folytató egységek vezetői is idesorolhatóak, + orvosok, ügyvédek.
3/4 anonim válasza:
Szerimtem jelenleg a, szakik keresnek a legtöbbent, legalabbis itt a gykn biztosan
4/4 anonim válasza:
Találd meg ami érdekel ha mást fogsz csinálni kiégsz és élő halott leszel biorobot.
Valmi kereskedés ?
Én villany szereltem egy ideig de nem nekem való.Rabszolga munka még ha keresel 600 et de ha megutálód és minden reggel gyötrelem felkelni azt nem kívánom senkinek és még elvárják h szombaton is dolgozz az ko.
Én így utólag spekulásnak mennék az még érdekel is és már a világhoz se sok érzelem fűz már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!