Mennyi szabadságot tudok kivenni, ha előre tudom, hogy szeptembertől iskolaszövetkezeten keresztül fogok dolgozni?
Áprilisban vettek fel egy céghez, így 15 nap szabadságom lett a 2020-as évre vonatkozóan. Szeptembertől azonban vissza megyek az egyetemre és iskolaszövetkezeten keresztül leszek foglalkoztatva, ami azt jelenti, hogy nem jár szabadság nekem. 2020 áprilistól augusztus végéig 8 nap szabadság járna, mi történik akkor, ha én mégis kiveszem még a nyáron mind a 15-öt? Levonják a fizetésemből?
Sajnos a HR-est ilyen kérdésekkel nem lehet megkeresni...
Pedig a HR-es pont ezért ül ott, ahol.
Egyébként ha kiadják neked mind a 15 napot, akkor azt igénybe vetted. Már megszűnt az a rendszer, hogy vissza kelljen fizetni a túlvett szabikat. Szóval azt benyeli a cég, ennyi. Viszont ugye nem köteles kiadni neked csak úgy az egészet. Szóval ha ő csak 8 napot engedélyez, akkor annyit vehetsz csak ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!