Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az orvosok, fogorvosok miért...

Az orvosok, fogorvosok miért dolgoznak akár 4-5 rendelőben egyszerre?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy bizonyos órászámot állami rendelőben kell dolgozniuk, de miért dolgoznak elaprózva, több magán rendelőben is? Akár minden nap máshol. Ez miért jó az orvosoknak, rendelőknek? Miért nem dolgoznak max 2 helyen?
2020. jún. 30. 16:53
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Valóban nem látok bele, hogy működnek ezek a dolgok, csak annyit, hogy sok helyen sok orvos van, rövid idősávokban beosztva. De én kérek bocsánatot, hogy érdekel a téma és fel mertem tenni egy kérdést.
2020. jún. 30. 22:22
 22/38 anonim ***** válasza:
Több pénz
2020. júl. 1. 09:01
 23/38 anonim ***** válasza:

Nem a kérdés feltevése a problémád, hanem a sok okoskodás...

Most meg bevallod, hogy totál fogalmatlan vagy a témával kapcsolatban. De azért qrvára osztottad az észt tegnap, hogy kinek hogy KELLENE csinálnia ezt...

LOL

2020. júl. 1. 10:23
 24/38 A kérdező kommentje:
Az, hogy rakerdeztem a MIÉRTekre, nem azt jelenti hogy megmondtam a frankot, hogy igy KELLENE. De ha szerinted nem igy van, akkor idezd hol mondtam ilyet...
2020. júl. 1. 11:06
 25/38 anonim ***** válasza:

De igenis van köze az adózáshoz is! A párom KATA vállalkozóként rendel több helyen is. Ha csak egy helyen dolgozna, ami nem a saját rendelője, az bujtatott foglalkoztatásnak minősülne!

Illetve, amit leirtak már, az is igaz: minél több helyen fordul meg, annál több betege van.

2020. júl. 2. 22:42
 26/38 A kérdező kommentje:
Ha csak egy helyen rendelne, akkor nem lenne annyi beteg, amennyi kitöltené a munkaidejét?
2020. júl. 2. 23:18
 27/38 anonim ***** válasza:
Na jó, feladom. Úgy sem érted, vagy nem akarod megérteni, amit írok.
2020. júl. 3. 07:53
 28/38 anonim ***** válasza:

26: NEM!

Nem az orvos "szervezi" a betegeket, hanem a magánklinika. Tudod, a tulajdonos és a management, akik a lóvét belerakták a vállalkozásba.

Hidd el, tudnak üzleti tervet készíteni, és pontosan "belőni", hogy hány óra fogorvosi rendelést tudnak a lehető legnagyobb kihasználtsággal megtölteni.

De csak okoskodj tovább. :-D

2020. júl. 3. 08:53
 29/38 A kérdező kommentje:

Rohadjak meg, de nem értem :D

Így is, úgy is telítettek a rendelések. A betegek száma nem fog változni, vagy most akkor ezek szerint bizonyos területeken nincs is orvoshiány?

2020. júl. 3. 09:24
 30/38 anonim ***** válasza:

Higgy azt amit akarsz!

Meg sem fordul a fejedben, hogy a vállalkozók jobban értenek hozzá?

Dunning-Kruger üdvözöl! 😂😂😂

2020. júl. 3. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!