A 12. kerületi Városmajor u.5. szám alatt található MindentMent fogászati rendelőben milyenek a fogorvosok?
A honlnap 3 női orvos neve látható.
Dr. Kőrösi Andrea
Dr. Horváth Valéria
Dr. Juhász Gabriella
Róluk szeretnék véleményt hallani,hogy mennyire alaposak,kedvesek...:)
Mivel ez és egy másik kérdés is első oldalas Google-találat, ezért célszerűnek gondoltam egy újabb véleménnyel bővíteni a témát.
Én egy fogkozmetika csomagot vettem igénybe a Városmajor utcai rendelőben, ami az ajánlat szerint az alábbiakat tartalmazza:
"1., Állapotfelmérés
2., Konzultáció
3., Fájdalommentes ultrahangos fogkő eltávolítás a teljes fogsorra (alsó és felső)
4., Fogak polírozása
5., Fogközök tisztítása
6., Dentálhigiéniai, szájápolási tanácsadás
7., Ingyenes kontrol"
Vörös Ildikóhoz kerültem, aki teljesen gyakorlottan és - amennyire én látom - alaposan végigment mindkét fogsoron, fájdalmat minimálisan okozott, ami a gyulladt ínyemnek tudható be, közben mondta is, hogy mit csinál, türelmes volt. A szolgáltatásnak ez a része nekem pozitív volt, az ár-érték arány kiváló volt a féláras akció miatt.
Ami nekem hiányzott az egész helyből, az elsősorban egy mosoly valakitől (a saját dentálhigiénikusomtól éppúgy, mint attól, aki fogadott), mert koloncnak érezni senki nem szereti magát, mégha tudjuk is, hogy az ott dolgozók nem hobbiként csinálják, amit csinálnak. Államiban már hozzászoktunk, hogy az ellátás gyártósorszerű rutinban megy, és az orvoson sok érdeklődést nem látunk, de magánorvosnál eddig nem ez volt a tapasztalatom. A gyártósor itt sem igaz, de például a tájékoztatóban ígért konzultáció és dentálhigiéniai, szájápolási tanácsadás nekem azt sugallta, hogy egy jól felépített menete lesz a dolgoknak, az elején egy adag tájékoztatással, és egy értékes diskurzussal, de a valóságban legfeljebb akkor van válasz, ha kérdezel valamit, szóval nincs meg az az exkluzivitása a magánklinikai élménynek, amit szerintem sokan elvárunk a szolgáltatás részeként.
Összességében, ha egyszerűen és (akciós időszakokban) olcsón túl akarsz lenni a dolgon, akkor nincs miért nem ajánlani a helyet, de ha alapvetőnek tartod, hogy kiemelt figyelemmel kezelnek egy fizetős helyen, akkor elképzelhető, hogy ebben a részében csalódni fogsz.
Én féláron elmennék másodszor is, de amint nagyjából annyiba kerülnek, mint mások, máshova mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!