Létezik hogy egy áruházba direkt a jól kinéző embereket veszik fel? Mennyire legális ez?
Voltam egy áruházban, az most mindegy hogy milyen. Nem élelmmiszerbolt, hanem drágább termékeket árulnak, nem pakolós mint egy tesco, szóval biztos magasabb a fizu az átlagnál.
Az eladók ilyen kigyúrt szépfiúk voltak, másik oldalt egy ilyen modell fejű gyerek volt, a csajok ilyen szőke bombázó, másik fiatal Adriana Lima kiézetű kiscsaj volt kb, volt amelyik a szőke Billie Elish-re hasonlított. Nekem ez kicsit lehetetlennek tűnik, hogy VÉLETLENÜL pont ennyi szép embert vettek fel (volt pár idősebb kolléga is, gondolom tanulni is kell valakitől..).
Kérdezgettem erről-arról, hát egyértelművé vált, hogy nem a tudásuk miatt vannak ott! Nem szánalmas, hogy manapság egy munkát a külseje miatt kap meg valaki, nem amiatt, mert keni vágja a szakmáját?
Igen, ez valós dolog.
Egyéb érdekesség: nagyobb mellű nők nagyobb borravalót szoktak kapni. Az Állítólagban letesztelték.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!