Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik hogy egy áruházba...

Létezik hogy egy áruházba direkt a jól kinéző embereket veszik fel? Mennyire legális ez?

Figyelt kérdés

Voltam egy áruházban, az most mindegy hogy milyen. Nem élelmmiszerbolt, hanem drágább termékeket árulnak, nem pakolós mint egy tesco, szóval biztos magasabb a fizu az átlagnál.

Az eladók ilyen kigyúrt szépfiúk voltak, másik oldalt egy ilyen modell fejű gyerek volt, a csajok ilyen szőke bombázó, másik fiatal Adriana Lima kiézetű kiscsaj volt kb, volt amelyik a szőke Billie Elish-re hasonlított. Nekem ez kicsit lehetetlennek tűnik, hogy VÉLETLENÜL pont ennyi szép embert vettek fel (volt pár idősebb kolléga is, gondolom tanulni is kell valakitől..).

Kérdezgettem erről-arról, hát egyértelművé vált, hogy nem a tudásuk miatt vannak ott! Nem szánalmas, hogy manapság egy munkát a külseje miatt kap meg valaki, nem amiatt, mert keni vágja a szakmáját?

2020. jún. 29. 19:06
1 2
 11/18 Lazy Lover ***** válasza:
66%
Létezik azt is észre vettem hogy a termék menedzserek is jó csajok mostanság ill a biztosítási ügynökök között is sok a jó nő
2020. jún. 29. 19:55
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
hát, pedig biztosítási ügynöknek a sallang megy általában
2020. jún. 29. 20:06
 13/18 anonim ***** válasza:
62%
Lehet,hogyha dögös az eladó; többször mennek be abba a boltba vásárolni, mert szép ránézni. Ez szerintem ilyen marketing-dolog. Szerintem nem feltétlenül van vele probléma, de nem tudom.
2020. jún. 29. 20:40
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Persze, hogy létezik. Tudok olyan céget ahol az arculat miatt csak vékony zöldszemű szösziket vesznek fel, 3s a dresscodeon kivül m3g a frizura is elvárt. Ha odamegyek mindig a klónok bolygóján érzem magam 😂
2020. jún. 29. 21:34
 15/18 anonim ***** válasza:
43%
Nekem vannak időszakok, amikor valamiért nagyon kipattog a bőröm, gyulladt és pattanásos. Borzasztó. Hiába sminkelném, csak rosszabb. Sajnos az emberek mindig leprásnak néznek ilyenkor, pedig semmi ilyesmiről nincs szó. Megesett már, hogy azért utasítottak el, mert nem találtak elég csinosnak és odaillőnek emiatt. Ezen én már nem lepődöm meg, a külsőről szól minden.
2020. jún. 29. 23:10
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Ez ugyan az mint az online vagy tv-s reklamok. Minden reklamban, az adott termekkel celzott korosztalybol egy kifejezetten csinos, jo kepu, rendezett kulseju, jo fizikumu no/ferfi a reklamarc. Ez egy alap dolog a marketingben, es mivel pont hogy nem egy elelmiszer uzletlancrol van szo, ez fontos. Elelmiszer az egy alapveto fogyasztasi cikk, nem az alapjan mesz kajat venni, hogy myen jo no vagy srac a penztaros (lsd. CBA-s Icuka). Ha meg etteremben eszel, nem "csak" a kajat veszed meg, hanem a komplett szolgaltatast, aminek resze a kiszolgalas. A szolgaltatas azon felen amit nem lat az ugyfel (konyha, mosogatas pl.) nem szamit a kulso, az ugyfeles reszen annal inkabb (felszolgalok, pultosok). Csak a hasonlosag kedveert irtam le.
2020. jún. 30. 07:06
 17/18 anonim ***** válasza:
80%

Igen, ez valós dolog.

Egyéb érdekesség: nagyobb mellű nők nagyobb borravalót szoktak kapni. Az Állítólagban letesztelték.

2020. jún. 30. 09:10
 18/18 anonim ***** válasza:
#15 Sales-es ismerösömnek bármit csinált, kipatogzott az arca. Harmadik párkapcsolatában élt ekkor már. Pont harmadik szakmába vágó állásába így is felvették, és nem mellesleg hét számjegyű fizetésért. Nyílván hátrány volt, hogy korektor használata melledt is "ragyás" volt. De ez még simán ledolgozható hátrány. Amúgy előző munka helyén, a hasonló fizetéssel rendelkező kolléganője - nem bántásból, csak hogy érts/értsétek - egy igazi "trampli" volt.
2020. júl. 1. 08:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!