Létezik hogy egy áruházba direkt a jól kinéző embereket veszik fel? Mennyire legális ez?
Figyelt kérdés
Voltam egy áruházban, az most mindegy hogy milyen. Nem élelmmiszerbolt, hanem drágább termékeket árulnak, nem pakolós mint egy tesco, szóval biztos magasabb a fizu az átlagnál.
Az eladók ilyen kigyúrt szépfiúk voltak, másik oldalt egy ilyen modell fejű gyerek volt, a csajok ilyen szőke bombázó, másik fiatal Adriana Lima kiézetű kiscsaj volt kb, volt amelyik a szőke Billie Elish-re hasonlított. Nekem ez kicsit lehetetlennek tűnik, hogy VÉLETLENÜL pont ennyi szép embert vettek fel (volt pár idősebb kolléga is, gondolom tanulni is kell valakitől..).
Kérdezgettem erről-arról, hát egyértelművé vált, hogy nem a tudásuk miatt vannak ott! Nem szánalmas, hogy manapság egy munkát a külseje miatt kap meg valaki, nem amiatt, mert keni vágja a szakmáját?
2020. jún. 29. 19:06
1/18 anonim válasza:
Teljesen legális, bemész az Andrássyn egy bármilyen luxusboltba, ott sem a 60 éves Gizike lesz, hanem valami dekoratív lány, hiába kevesebb a szakmai tudása.
2/18 anonim válasza:
A Penny Marketben is ilyen srácok szoktak állni a kasszánál.
3/18 anonim válasza:
Ez ugyan olyan mint a párkeresés kb. Ott se rúgsz labdába, ha nem nézel ki valahogy.
4/18 anonim válasza:
Engem nem vettek fel pincérnek, recepciósnak, mert nem vagyok szép lány. Egyik helyen utalgatva a szemembe mondták, másikon véletlenül hallottam meg.
5/18 The Dead and Dreaming válasza:
Nem tudom, hogy mennyire legális de teljesen felesleges ez ellen ágálni is, mert bizonyítani úgy sem tudod, hogy csak úgymond szép embereket alkalmaztak és téged pedig azért nem, mert nem olyan szép a külsőd. Egyébként sokszor van így a mai világban. Amikor álláskereső voltam és böngésztem napi szinten az állásokat nem egy olyan helyet láttam ahova csinos dekoratív lányt kerestek pedig csak egy egyszerű munka volt amit mindenki el tud végezni akinek több IQ pontja van 2-nél.
6/18 anonim válasza:
Tényleg nem mindegy, hogy 150 vagy 50 kilós hölgy fog kiszolgálni. A külső megjelenés a bolt marketing része.
7/18 anonim válasza:
Gondolom nem véletlenül kell fényképes önéletrajz sok helyre.
8/18 anonim válasza:
Mesélek jobbat, komolyabb irodai pozicíóra is simán felvesznek cicababát, hiába a mellette ülőnek jobb diplomája és több nyelvizsgája van és tapasztalata az adott szakterületen.Szóval, ami te írsz még nem is hihetetlen.
9/18 anonim válasza:
#8 aztán még mondják, hogy a külső nem minden.
10/18 anonim válasza:
Volt cicababa ismerős, akit felvettek sok pályázó közül, nem volt hosszúéletű pályafutás mondjuk és volt közgáz diplomás, 3 nyelven beszélő ismerős, komoly tapasztalattal és ott is a frissen végzett 0 nyelvtudású szépkislány nyert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!