Hol tudnék informatikai rendszerüzemeltetőként elhelyezkedni pályakezdőként?
Figyelt kérdés
Egy hónapja végeztem a plusz évemmel az iskolában, és most az érettségi mellé van egy informatikai rendszerüzemeltető OKJ-m. Eddig nem volt semmi állásom, így szakmai tapasztalatom sincsen sok. Most itthon vagyok egy hónapja és nem találok munkát. Ott kezdjük, hogy szó szerinti kategóriát nem találok az állás ajánlatok keresésénél. Milyen állásokat pályázhatok meg pályakezdőként? Rendszergazdait, egyenlőnek számít? Hova jelentkezzek elsőnek, hol tudnék ezzel elhelyezkedni? Egyáltalán ér ez a OKJ valamit, hogy még kategóriája sincsen?2020. jún. 23. 19:38
1/6 anonim válasza:
Annyit ér, amennyi tudás van mögötte.
Amúgy rendszergazda.
3/6 A kérdező kommentje:
Van egy alap és közép szint közötti angol tudásom. Papírom nincs róla, csak amit az érettségi ad, az pedig alapszintűnek felel meg.
2020. jún. 24. 09:48
4/6 anonim válasza:
Ha angolra rágyúrsz, akkor elég sok munkalehetőség megnyílik előtted
5/6 anonim válasza:
Ha nincs nyelvtudásod én önkormányzatoknál és iskolákba kezdenék nézelődni, közigállás ilyesmi, tehát állami helyeken. Ez semmi fizu, de 2 év után már el is tűnhetsz onnan. A másik lehetőség a help desk / service desk, de ezekhez ált. kell erős nyelvtudás multiknál, de talán bankban valami alap ITs meló akadhat.
6/6 anonim válasza:
Na mindtha magamat 2 ével ezelőtti önmagam tette volna fel a kérdést :D. Azt tanácsolom hogy nézelődj neten informatikai munkakörökben ne legyél válogatós. A leírása alapján amit úgy érzel hogy eltudnál végezni oda add be a az önéletrajzod veszteni valód nincs. Akiknek megtetszik azok keresni fognak. 10-ből örülj ha egy jelez :D de még így is sokat mondtam :D de kitartást. amenyiben nagyvárosban laksz úgy egy fokkal könnyebb mivel több a lehetőség
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!