Jár-e a túlórapénz ha 3 órával előbb bementem főnöki utasításra és a helyszínen derült ki hogy hiába de ott várattak 3 órát?
A főnök berendelt 3 órával korábban. Odaértem kiderült feleslegesen jöttem nem érkezett meg az extra anyag amivel dolgozni kellett volna. De ha már ott vayok el nem menjek mert bármikor megjöhet. Nem jött. Totál semmit se kellett csinálni a 3 óra alatt (aztán indult a rendes meló)
A kérdés jár- e a túlórapénz erre a 3 órára? Főnöki utasításra voltam ott.
Korrekt cég kifizeti.
Inkorrekt nem,mert az hogy a munka előtt mennyivel mész be az egyébi probléma.
Legalábbis is én úgy olvastam hogy csak szóbeli berendelés volt.
hm...bennem ilyenkor mindig felvetődik a kérdés, hogy és ha szólsz érte és nem fizetik ki a túlórát akkor mi van?
mit tudsz csinálni?
semmit...
a legtöbb ember, ahogy én is befogjuk a szánkat és hagyjuk , hogy kihasználjanak..
és a butábbaknak mint nekem mint mindig még egy jó adag lelkiismeretfurdalás érzése is társul a tudathoz, hogy azt csinálnak veled amit akarnak, mert miért nem fogom be és vagyok hálás , hogy legalább még van munkám...:S
Sajnos ezért égnek ki talán az emberek ebben az országban előbb-utóbb.
mert a munkáltatók lassan mindent megtehetnek.
"lassan "
Lassan??? 30 éve "lassan"!
mindig is mindent megtehettek bármit akármit a legnagyobb "átkosban" 10000x jobb volt a helyzet mint az elmúlt 30 évben bármikor!!
jaj bocsánat amúgy nem lassan...rosszul fogalmaztam..:D
hát mi meg hagyjuk, mert a munkahelyek többsége ilyen..
én sosem akartam vállalkozni, de lassan" elagyalok rajta, hogy mégis kellene.
Csak az ilyen buták mint én, mindent is becsületesen csinálnánk, abból meg nem gazdagodnánk meg...hát...ez van.
a másik lúzer...:D
Őszinte együttérzésem minden munkahelyen kihasznált embernek.
Tudom miről beszéltek, én is átéltem nagyon sokszor.
De hála a jó istennek 2500 kilométerre Borsodtól ez nem szokás.
Kitartás emberek!
:( köszi utolsó:)
szomorú , hogy nem ellenőrzi senki a munkáltatókat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!