Ez sokmindentől függ. Én 6 évig mekiztem és szerencsém van, mert nagyon jó volt a csapat, de ez éttermenként változó. Illetve vannak éttermek amik központi üzemeltetésűek, és vannak franchise partnerek. Én központiban dolgoztam, de mindkettőnek vannak előnyei/hátrányai.
Összességében szerintem első munkahelynek tökéletes, mert sok dolgot tanulhatsz.
Nem bírtátok a tempót, a hajtást?
Nem volt jó a társaság?
Sokan kitartanak és feljebb jutnak a ranglétrán, ez igaz, nem?
A fizetés mennyi szokott lenni?
Néztem az oldalukon a jelentkezésnél különböző városokban a mekis fizetéseket és valahol 190.000Ft a nettó.
Nem rosszindulatból tettem fel a kérdésem csak érdekel a tapasztalaitok.
Inkább úgymond felnézek a mekis dolgozókra hisz nagyon keményen dolgoznak, talpalnak egész nap főleg ha sokan vannak, ezt csináld, azt csináld, az miért nincs kész, ide a krumplit, abból kihagytad a bacont és stb.
Mentálisan és fizikailag is bírni kell szóval szerintem le a kalappal aki ptt dolgozik főleg aki már nem fiatal és úgy is bírja.
Maradjunk annyiban, hogy managernek, kisfőnöknek lenni jó, ha van szaddisztikus hajlamod. Viszont dolgozónak írtó car.
Kezdjük ott, hogy meglátja a dús,húsos csodát a reklámokban az ember, erre az üzletben pedig egy fannyadt ***-t kap. Alapból negatívan állnak neki a vevők és a dolgozókon fogják leverni ezt. Amiért a manager felháborodik és ő is rajtuk veri le. A végén ott álsz műszak végén leamortiázálódva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!