Utálok 8-5-ig hétfőtől péntekig dolgozni. Úgy érzem nincs életem es nem is keresek túl jól. De a jelen helyzetben nincs is munka. Ti hogy lennétek ezzel a kérdéssel ?
Eddig 3 műszakban toltam folyamatos munkarendben. Na ott nincs életed.
Kerestem egy olyat, hogy a hétvégém szabad legyen. Most reggel 5-kor indulok, 1 átszállással 6-ra bent vagyok, délután 4-re hazaérek (nem fél háromra).
Kevesebben keresek ugyan, de semmiért nem adnám fel a hétvégéimet ma már.
Mindenkinek más az igénye, nekem most erre van szükségem.
Ha Neked másra, akkor válts.
Üdv a való világban. Mivel pénzt kell keresni ahhoz hogy megélj, vagy csinálsz saját vállalkozást, vagy alkalmazottként munkába jársz szépen minden nap, ahogy leírtad. Jobb ha megszokod, más is jár dolgozni, más is kibírja.
Csak megjegyzem hogy ha saját vállalkozást csinálsz, azzal sem lesz kevesebb dolgod mintha alkalmazott lennél, sőt...
Osztom az utolsót. Rühelltem 12órázni, függetlenül attól, hogy kevés munka volt.
Helyette találtam egy helyet, ahol 8 órát vagyok bent, ezen felül a túlóra rám van bízva, ha szükséges maradok.
Ez a normál, általános munkarend.
Ennél kb. csak rosszabbak vannak a különböző műszakozásokkal.
Nem írtad mihez értesz, milyen végzettséged van, így nem lehet igazán tippeket adni, hogyan lehetne felfelé lépni.
Én a napi 9 óra irodában rohadást úgy is gyűlöltem, hogy csak fél óra ebédszünetet kellett ledolgozni, tehát a péntek rövidebb volt.
Csütörtökig pedig 3 óra időm volt esténként bármire is.
Ha minden áldott nap 1 óra ebédidőt kell ledolgozni, azaz 9 órát bent rohadni, plusz a 2 utazás, plusz munkaidő előtt a biztonsági tartalékkal való beérkezés... Ha ez nem mókuskerék, akkor semmi sem az.
Kereskedelemben dolgozom mint irodai manager.
Érettségim van emellett levelezőn egyetem jelenleg.
Utolsó véleményét osztom! Az ember biztonsággal eleve előbb is érkezik ...
7:45 általában a minimum. Egy óra ebéd szünet minden nap amit senki nem tolt ki ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!