Mit kéne tennem ebben a helyzetben?
Egyetértek az utolsó hozzászólóval.
Engem annál jobban hajtottak, minél többet csináltam, míg láttam, mások kávéznak.
A munkám értékelésénél úgy kritizáltak, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Ugyanis én teljesen másképp éreztem.
A váltáson gondolkodtam, amikor megtaláltam otthon a "lesz@rom" tablettámat. Bevettem.
4 év telt el, és jelenleg ott tartok, ha nincs kedvem mások helyett dolgozni, egyszerűen visszautasítom a feladatot és jelzem a főnöknek, vigye ahhoz, akinek eredetileg a dolga lett volna. :)
Mindezt mertem azért, mert ha annyira rossz lettem volna, ahogy eleinte beállították, már próbaidő alatt repültem volna.
Valamint: Semmi nem garantálja, hogy a következő helyed jobb lesz. Az is lehet, hogy rosszabb.
Mondom mindezt úgy, hidd el tudom, milyen napi szinten hányingerrel bejárni dolgozni évekig.
A fejedben tegyél rendet. Ha nagyon nem megy, akkor viszont ne készülj ki mások miatt. Ilyenkor már szinte kötelező a váltás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!