Építőmérnökként bruttó 400 ezres fizetés + cafateria Budapesten jónak számít?
Nem mindegy, hogy vidéken vagy Budapesten kapod ezt az összeget!
De már eleve az is becsülendő, hogy bejelentve ennyit kapsz. :)
Kérdező, ezt ajánlom még olvasgatni picit.: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
A HR-es válaszolónak. Igazából én is ismerek olyat aki a mesterét már 2 éve abszolutóriumon húzza de többet keres, mint én mesterrel. Konkrétan a nettója (kicsit 400k alatt) az én bruttóm. :D És a vicc, hogy mindketten multinál vagyunk, Budapesten, szakmában. (Épületgépészet)
nem a régimódi kkv-ban, ahol nettó200at keres az ember és még kap zsebben valamennyit, ha kap.
Az a baj rengeteg az ilyen építőipari cég. Nagy hiányokról beszélnek most, de a lehetőségek nagy része ilyen cég. Építőipar nem buli mérnökként.
És hozzá teszem azt, hogy ezt úgy sikerült elérni, hogy az elmúlt 5 évben soha nem látott pénz és megrendelés bőség volt az iparágba.
Ha netán ezt a történelmien magas szintet nem ütjük meg, lehet ujra 200 ért keresnek építőmérnököt :DDDD
Be kell kérni a pénzeket feleim, mert nem fog javulni, az az érzésem. Mit gondoltok?
5 éve borítékban kaptam 250et tervezésben, ami véleményes Azóta ez 350, tehát nem történt érdemi előrelépés kkv-s alkalmazottként. Többet adni persze nem tudtak, úgyhogy elköszöntem. Se telefon, se cafi, se utazástámogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!