Építőmérnökként bruttó 400 ezres fizetés + cafateria Budapesten jónak számít?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 13:52
2/21 anonim válasza:
jó szar, annak a nettója kb. 270 ezer..
3/21 anonim válasza:
csak a miheztartást végett gépkezelőként egy gyárban érettségivel 450-eket keresek nettóban vidéken...
4/21 anonim válasza:
Ha nincs még nagy tapasztalatod, akkor igen, ez jónak számít.
5/21 anonim válasza:
"csak a miheztartást végett gépkezelőként egy gyárban érettségivel 450-eket keresek nettóban vidéken..."
Aha... Itt a gyakorin valahogy mindig azt olvasni, hogy még egy sem diplomával, sem szakmával nem rendelkező is nettó 4-500 000-et keres :D :D
6/21 anonim válasza:
3) ja igen, hogyne, mégis amikor mondani kellene egy vidéki gyárat, ahol szakképzettség nélküli érettségizettek kapnak 450et, ritkán sikerül:D
7/21 anonim válasza:
Én elhiszem a 3-nak hogy gépkezelőként tényleg ennyit keres. Diplomám van nekem is, de minden fizikai munkát végző ismerősöm jobban keres nálam.. nem is kicsivel. Egy raktáros megkapja már simán a 300 nettót. Egy gépkezelőről ne is beszéljünk.
8/21 anonim válasza:
Nem hiszem. Egy ismerősöm villamosmérnökként kap nettó(!) 390 ezer + cafeteriat. Kezdőként. Bár lehet az építőmérnöki pályán más a helyzet, mindenesetre én ennyi pénzért meg se mozdulnék, vagyis de, külföldre :D :D Én “sima” HR-esként többet keresek, pedig ide érettségi is elég(jó, amúgy nem egyszerű munka, sokmindent kell megtanulni hozzá, aki hülye, hamar kihullik). Itt bruttó 400 ezer a kezdő fizetés, plusz nyelvi pótlék még 48 ezer, így kapok nettó 300 + nettó 30 ezer cafeteriat. Ezen felül fizetik a bérletet meg vannak egyéb juttatások. Ha mérnök lennék, nettó 400 ezer alatt szóba sem állnék senkivel, vagy azért szívtál egyetemen, hogy aztán egy körmös is többet kapjon nálad?
10/21 anonim válasza:
#3 mi a gyár neve?
Csak mert Pesten csoportvezetőként nem vagyok ennek a közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!