Van aki még bejár dolgozni? Milyen területen? Hányan dolgoztok együtt?
Víziközmű szolgáltatásban dolgozom mérnökként. A feje tetejére állt minden, nem is taglalnám túl hosszan. Ugyanúgy bejárok és jellemzően sokkal többet dolgozunk, mint korábban.
Egyelőre szellemi szinten annyi változás történt, hogy a nem stratégiai fontosságú munkavállalókat szabadságra, vagy home office-ba küldték, a stratégiai fontosságúakat pedig külön irodákba ültették, nem igazán érintkezünk egymással. Ezen belül is meghatározásra került ki-kit tud helyettesíteni, akik végképp semmilyen formában nem érintkezhetnek.
Élelmiszeripari (termékgyártó) cég, természetesen be kell menni dolgozni, hiszen a dolgozók 95%-a kétkezi munkás. A maradék 5% (többek között én is), irodista, viszont nekem, mint mérnöknek, ott kell legyek a termélésben, senkinek nem megoldott a home office.
Ez nagyjából 200 embert jelent, és sokan betegen jönnek be dolgozni. Szájmaszkért napi szinten harcolni kell, hogy jusson.
Hát ez van. Én is szívesen lennék otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!