Diplomások, akik nálatok alacsonyabb végzettségű emberekkel dolgoztok együtt, mit gondoltok róluk, hogyan viszonyultok hozzájuk?
Egyébként röhejes a kérdésed. Mi az, hogy leülnék-e velük egy asztalhoz? :D Ez valami külön emberfaj? A diplomás csak lealacsonyodni tud? Vagy nem is igazán értem, miért kérdezed.
Előző vagyok, én vagyok a magasabb iskolával rendelkező, akinek a főnöke csak dirigálni tud. Ez van. Egy darabig ezt kell szeretnem.
tudod-e, hogy mi fán terem a diploma?
egy néhány észt is igénylő karon kívül csak tengnek-lengnek, szexelnek meg vedelnek.
aki meg nehéz egyetemet végzett az van annyira okos, hogy ne tartsa okosnak magát
6.: Látom neked viszont nincs fogalmad az egyetemről meg a diplomáról. :D Persze úgy, hogy max fényképen láttad marha egyszerű közölni, hogy áh csak isznak, bsznak, drogoznak tanulni meg nem is kell elvégre tök könnyű... ezért sem mentél egyetemre az neked túl pite lett volna. :D :D :D :D
Kérdező: Nem értem a kérdést mi oka lenne nem leülni? Ált. ilyen pozícióba lévő embernek már agya is van úgyhogy nem fog óvodás módjára ezzel szerencsétlenkedni. Ellenben mint látható megvan a társadalomnak az a rétege aki lazán lenézi a komplett értelmiséget. :D
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!