Diplomások, akik nálatok alacsonyabb végzettségű emberekkel dolgoztok együtt, mit gondoltok róluk, hogyan viszonyultok hozzájuk?
És mi a baj veled, hogy diplomával 150 nettót keresel?
Piacképtelen büfészakos diplomád van, vagy emberileg, szakmailag van veled probléma?
"És mi a baj veled, hogy diplomával 150 nettót keresel?"
Ismerősöm 2 diplomával 20 pályán eltöltött évvel kapja a 120 nettós ágazati bért....
A két kezér összetenné ha jöhetne helyettem a 150 nettós állásba.
De van itt olyan diplomás aki nem kap még 120-at se.
3000 diplomás dolgozik jelenleg közfogisként nettó 70-ért (KSH)....
diploma és nettó 70.
Közfogi.
Akkor válaszoljatok a második kérdésemre is:)
"Piacképtelen büfészakos diplomád van, vagy emberileg, szakmailag van veled probléma?"
Még mikor abbahagytam az egyetemi tanulmányokat, voltam olyan helyzetben is, hogy magasabb végzettségem volt, mint a főnökömnek.
Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a diploma nem sokat jelent. Ha meg tudod csinálni, az már egy nagyon fa sza dolog. Ha meg tudsz tanulni új dolgokat, még jobb.
Szóval én webfejlesztek, programozást tanultam. És őszintén szólva, ami pluszt felhoznék az egyetem mellet, az a szociális közeg, ami nekem sokat segített a későbbiekben, mikor elkezdtem dolgozni.
És ez nem arról szól, hogy most dolgozol, elkezdjük méregetni egymást pecsét. Hanem meg kell találni a közös hangot mindenkivel. Az már rég rossz dolog, ha felsőbb, vagy alsóbb rendűnek érzi valaki magát. És az ilyeneket ki is szűrik egyből, mert nincs szükség olyanokra akik az egységet bomlasztják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!