Külföldi magyarok. Ti milyen nemzetiségű emberekkel
dolgoztok együtt?
Figyelt kérdés
Mit dolgoztok és melyik országban?
2018. márc. 13. 11:13
1/8 anonim válasza:
Írország, projektmenedzsment. Multinacionális környezet, van ír, francia, spanyol, olasz, német, lengyel, horvát, litván és észt kollégám is, de pár magyart is ismerek a cégnél.
2018. márc. 13. 12:04
2/8 anonim válasza:
Fehérorosz, marokkoi, ghániai, burkina fasoi, barbadosi a közvetlen munkatársaim. Finnországban élek és a menekültekkel foglalkozunk, ezért rengeteg külföldi dolgozik nálunk.
2018. márc. 13. 12:08
3/8 anonim válasza:
Fejlesztek Svájcban.
A kollégák zöme német- vagy francia svájci, de van pár magyar, lett, brit és olaszországi kollégám is.
A párom konyhalány, neki mexikói és német-svájci kolléganői vannak, a szakács pedig francia.
2018. márc. 13. 13:41
4/8 anonim válasza:
Németországban pincérkedek. Munkatársaim között van összesen 2 német, a többi mind török, cseh, szlovák vagy magyar.
2018. márc. 13. 14:47
5/8 anonim válasza:
Már anyuka vagyok Németországban. Az ovinkban kb 70% teljesen német, 10% félnémet(mint mi, hogy a férjem német) és kb 20% külföldi, de ök vegyesen. Magyarok csak mi vagyunk, pedig 20 perc autóval Frankfurt és ez is egy város ahol mi lakunk...
A munkahelyemen 400 Föböl kb 100 fö volt külföldi, az irodában csak én voltam külföldi. De volt még 200 munkás akik bedolgoztak a csak a cégnek, ök mind keleteurópaiak föleg magyarok voltak...
2018. márc. 13. 16:04
6/8 anonim válasza:
Ausztriában dolgozom könyvelőként, én vagyok az egyetlen külföldi a cégnél (kb. hatvanan vagyunk összesen). Vendéglátásban kezdtem idekint, ott voltak német, dán, bosnyák, horvát, szlovén, magyar, román és persze osztrák munkatársaim.
2018. márc. 14. 21:15
7/8 anonim válasza:
Ugyan most epp nem dolgozom, de egy eleg nemzetkozi cegnel dolgoztam itt Spanyolorszagban. Voltak spanyolok,lengyelek, kolumbiaiak, brazilok, olaszok, portugalok, magyarok, szlovakok, es csehek is a kollegaim kozott.
2018. márc. 15. 18:00
8/8 anonim válasza:
Írországban multinál dolgozom, főleg írekkel, de akad osztrák és amerikai kollégám is.
Előtte call centereztem, ott volt szomáliai, szír, spanyol, olasz, francia, portugál és brazil kollégám is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!