Mennyiből tudnátok kihozni (mindennel együtt) legolcsóbban egy barcelonai 3 napos (2 éjszaka) városlátogatást?
Most is van 3 napos repjegy 50 euróért, szállás 3 éjszakára 15-ért. VEszel mellé egy T10-es jegyet, kaját kihozod kb annyiból, mint idehaza és mész.
UMax 30, ha összeszeded magad.
Szerintem 30-ból nem igazán lehetne (nekem).
Én pl azt gondoltam/terveztem, hogy 3 éjszakás utazást hozok ki Ausztriában 50 ezerből. Most, hogy mindent végiggondoltam és számolgattam... esélytelen. A duplája lesz, pedig amin lehet próbálok spórolni...
Ha már nyaralni megyek, akkor nem akarnék hat ágyas koedukált szobában "aludni", ott nem tudnék pihenni.
Ha elmegyek Barcelonába, ami szerintem megtörténik 2 éven belül, akkor kb 80-100 alatt nem is reménykedem, hogy megúszom azt a pár napot. Egy-két helyi kaját meg kell kóstolni, utasbiztosítást is kötnék, mobilnet (azon máskor nincs), egyéb étkezések, tömegközlekedés... sok apróság rájöhet a repjegy, transzferek, szállás hármasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!