Nők! Férfiakkal vagy nőkkel dolgoztok szívesebben együtt?
Fèrfiakkal. Nőkkel nem lehet együttműködni, mert rossz indulatùak, irigyek, áskálòdnak.
A mostani munkahelyemen 23 fèrfi + èn 1 nő vagyunk ( fuvarozò- kamionos cèg) nekem ez ìgy tökèletes, mindenkivel remekül kijövök. Bár èn elèg fiùs lány vagyok, attòl független hogy imádok öltözködni, sminkelni, főzni stb. sokkal jobban eldumálok fociròl, tippmixről, politikáròl, kocsikròl mint csajos tèmakròl, ùgyhogy engem hamar befogadott a fèrfi kollektìva.
23N
Férfiakkal...
25 évig csak férfi kollégáim voltak, egyedüli nő voltam a cégnél. Nőként klasszul ki lehet velük jönni, tök mindegy, hogy melyik milyen. Persze van közöttük lusta, háklis stb. is, de jobban szót értek velük, pedig nem vagyok "fiús" típus. Ők is mindig befogadtak. Azt szokták mondani, azért, mert "nem félek az egértől". :)
Mostani helyemen már nőkkel is dolgozom, köszönöm szépen. :(
Azt a sz@rkeverést, alakoskodást, amire egyik-másik képes (tisztelet a kivételnek). No ilyet soha nem tapasztaltam a férfiak esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!