Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Nektek tetszene egy olyan élet hogy együtt laktok egy sráccal és dolgoztok és élvezitek az együttlétet szabadidőben?
Hála a jó égnek!
Ha el tud tartani a srác akkor "kuss a neved az enyémből élsz!" van... előbb utóbb kibuggyan...
Mindenki tartsa csak el saját magát!
Ha valaki Rád van szorulva az már régen rossz, azoktól menekülj!
Mármint az, hogy van egy srác lakótársam aki segédmunkás és vele szexeljek szabadidőmben. Ewwwww kösz nem.
A párommal igen az más, amúgy meg dolgozom és fenntartom magam. Senkitől nem várom elé, hogy eltartson. Nekem a segédmunkás lenne az alja, bocsi tudom ezzel sokak önbecsülését megsértem, de próbáltam már mondván az anyagi társadalmi és egyéb különbségek nem számítanak, hát de marhára számítanak.
Hát dolgozzon a lány is, de az gáz, ha saját magadat nem tudod eltartani. Nem kell a nőt eltartanod, de azt ne várd, hogy valaki odalesz azért, mert nem tudod magad fenntartani.
23N
8-as vagyok még mindig:
Az ok, ha átmenetileg az egyik fél segíti anyagilag a másikat, de ha ez állandósul az már baj.
Szerintem amúgy elég ciki, ha egy nő kitartott lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!