Mit váltana ki belőled, hogyha ismerkedés során, folyton egy olyan probléma miatt kosaraznának ki, amiről nem tehetsz, amit nem t akartál, amit úgymond az élet osztott és egyszerűen együtt kell élned vele?
Privátban le tudom írni részletesebben, de ennyi alapján is érdekelnek a vélemények, akit persze érdekel a teljes "igazság", az írjon.
22/F
Bizonyára elkeseredett lennék. És elfogadnám,hogy az élet ezt adta. Próbálnék más területen elérni célokat.
Aztán újra megpróbálkozni párkapcsolatokkal.
De belül lehet,hogy szép lassan meghalnék.
Én a "csakazért" is érzést érezném. Próbálnék változtatni azon, amint tudnék és becsajoznék. :D
Kérlek írd meg privátban!
Privátban leírom...
Félreértés ne essék, nem nyavalyogni akarok, csak érdekelne, hogy másnak mi a véleménye és mit képzel el, hogyan viselné...
Engem érdekel. Szívesen meghallgatlak!
Írj!
Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amik nehezítik a helyzetét, de nem tud velük mit kezdeni. Ezeket kompenzálni kell.
Engem nőként azért utasítottak el sokan, mert mekkora nagy a fenekem. Tény, hogy nagy, és nem is lesz soha kicsi, max. ha lefaragják a csípőcsontom. Jobb híján izmosítottam, és megtanultam öltözködni. De pl. itt alszik mellettem a párom, az alig 160 centis magasságával. Ő maga mondta, hogy azért kezdett el edzeni, hogy ha már nem magas, legalább legyen jó teste. Lett is :))
Felesleges azon problémázni, amin nem tudsz változtatni. Ez egy oylan lecke, amit mindenkinek meg kell tanulnia ahhoz, hogy boldog, elégedett élete lehessen.
Impotens vagy? Mert az szívás...
Amúgy ha valami külső "hibád van" keress egy vak csajt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!