Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 15 évesek meg ilyenek miért?...

15 évesek meg ilyenek miért? Miért itt? Minek itt?

Figyelt kérdés
mit keresnek itt gyerekek főleg ilyennel: 15l ismerkedüünk?.... 15f irhattok :D meg ilyen borzalmak??? nincs jobb dolguk? miért nem a suliban ismerkednek vagy játszótéren... mit keresnek itt??? naponta 20 ilyen kiírás minimum van ilyen. valaki megtudná magyarázni miért jó ez nekik? tényleg nincs jobb dolguk?

2013. nov. 22. 00:14
 1/6 anonim ***** válasza:
őszintén, neked nem mindegy? ezek szerint te is ennyire ráérsz, ha egész nap ezt nézed
2013. nov. 22. 00:17
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Engem speciel nem zavarnak, bejönnek a 14 éves lányok. És most jöhet a [link] :)
2013. nov. 22. 00:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos jobb, mint tanulni a péntekre. Csak azt én sem tudom, hogy a szülők miért nem vágják nyakon, hogy "nyomás az ágyba aludni"?! Persze! Külön szoba, külön gép, a szülők meg kefélnek, jó esetben egymással! Szép világ!
2013. nov. 22. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Hülye válaszom fog jönni...

Itt ismertem meg a barátnőmet. Lehet valaki szerint gáz, de pont telibefosom.

több 1Év 1hónapja együtt vagyunk, everythings all right.

2013. nov. 22. 00:20
 5/6 A kérdező kommentje:

#1: dee teljesen csak már idegesítő hogy napont 15 ilyen van kiírva, persze nem kell nézni de gyrerekek még, miért nem tudnak ismerkedni normálisan? igen annyira ráérek hogy foglalkozok a jövőjükkel.

#3teljesen egyet értek

#4 gratutlálok nektek :D

engem idegesít hogy nagyszájú tizenéves gyerekek ilyen oldalakon vagy bárhol napi szinten lógnak, én haverokkal lógtam, ők meg itt ismerkednek.... felidegesít

2013. nov. 22. 15:07
 6/6 anonim válasza:
Haat idegesito de ez van mert lattad azokat a kiirasokat hogy 12 eves lanyok valaki ismerkedni egy huncut fiuval? Uristen hol elunk
2013. nov. 22. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!