Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmát tudtok ami...

Milyen szakmát tudtok ami családbarát? Más hogy oldja meg?

Figyelt kérdés

Most tanulnék valamit aminek normális munkaideje van. Szakma,OKJ érdekelne leginkább, nem büdös a munka bármit Megcsinálok.

Amim eddig van: kereskedelmi végzettség,érettsègi

2020. márc. 8. 17:48
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:
0%
Hegesztő.
2020. márc. 8. 18:26
 12/45 A kérdező kommentje:
Nőként nemhiszem hogy menne 😊de köszönöm azért.
2020. márc. 8. 18:32
 13/45 anonim ***** válasza:
25%
HR-t tudom javasolni, főleg, ha beszélsz nyelveket is. Jól fizet, elég hozzá az érettségi is, én nettó 300-at keresek + 30 ezer cafeteria, van heti 1-2 home office nap is, sőt baba mellett csinálhatod teljesen otthonról is(persze ha már van 1-2 év tapasztalatod és rendesen betanultál).
2020. márc. 8. 18:37
 14/45 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedős kérdés kérlek ne írj ilyesmit ide.
2020. márc. 8. 18:37
 15/45 A kérdező kommentje:

Ehhez miylen okj szakmát kell elvégezni? Vagy semmi más csak érettségi ?? ehhez lenne a munkaugyi és tb ügyintéző szakma ?vagy az más??

Köszönöm ha visszairsz 😊

2020. márc. 8. 18:38
 16/45 anonim ***** válasza:
16%

Tesztelo, teszt automatizalo, programozo

Attol fuggoen hogy mennyire erdekel a programozas.

A fizu jo, es nokent alacsonyabb elvarasoknak kell megfelelj bizonyos cegeknel, szoval meg bejutni se tul nehez

2020. márc. 8. 18:40
 17/45 A kérdező kommentje:

A programozó/programozáshoz nem felsőfokú az elvárt ?

Vagy konkrétan mi /melyik szakma okj tartozik bele ?

Most annyit megnéztem totál össze keveredtem 😀

2020. márc. 8. 18:46
 18/45 anonim ***** válasza:
0%
Nem elvart se felsofoku se okj, csak legyel jo es felvesznek gond nelkul. Amennyi ido alatt diplomat szereznel annyi ido alatt be tudod annyira tanulni hogy valahova bejuss, utana 1-2 ev es valthatsz... Csak az elso munkahelyet nehez megkeresni, utana a recruiterek keresnek lazan neked
2020. márc. 8. 18:49
 19/45 A kérdező kommentje:

Nah jó hogy nem elvárt de valahol ezt meg kell tanulni?!

Most egy gimis érettségivel nem mehetek oda hogy én programoznék valahol el kell sajátítani ha nem a papír miatt ugye ....

2020. márc. 8. 18:52
 20/45 anonim ***** válasza:
28%

Haat jah, mondjuk netes videokbol is el lehet, meg hobbi projektbol stb... Tipikusan ebben a szakmaban igy tanul az ember, meg minden problemat igy old meg...

Tenyleg nem art ha valaki mentoralgat, vagy egy celzott kepzesen osszeszeded az alapokat.

2020. márc. 8. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!