Milyen családbarát szakmákat tudtok amiben el lehet helyezkedni?
Most lenne lehetőségem tanulni ismét, de mindenképp olyan érdekelne aminek normális a munkarendje.
Főleg szakma,okj képzés érdekelne.
Bocsi,azt nem irtam bejelentett állás érdekelne a vállalkozói dolog sajnos nem jött be. Még most is nyögjük a tartozást.
Bármit elvégzek nem vagyok finnyás munka terén!
Nyelvvizsgát a terhességem alatt letettem.
Bölcsiig fordításokat vállaltam majd dajkaként kétnyelvű oviban helyezkedtem el
Feltéve, hogy pompásan mutat bikiniben, és nem gond random letérdelni valaki elé. Sajnos ez megy ma...
Kérdező:
Dajka, óvoda vezető, és hasonlók. Kis szerencsével a gyerekkel egy intézményben lehetsz, és abszolút a gyerekhez igazítható. Mondjuk sokat nem fogsz keresni. Viszont nyugdíjas állás.
Sajnos tudom a protekció az megy minden területen 😀 ezzel próbálok nem foglalkozni.
Lehet akkor a dajka tanfolyam lesz vagy a pedagógiai aszisztens a nyerő, angolból meg kicsit ràtanulok az eddigi tudásomra
Első válaszolónak: én kozmetikus - fodrász vagyok, kicsi gyerek mellett brutál nehéz összehozni úgy a vendégek beosztását, hogy bölcsi nyitvatartási idejében végezzek is. Egyik vendéget sem érdekli, hogy neked gyereked van, menned kell érte. Késnek, extra kívánságaik vannak és pofákat vágnak, ha mondod hogy ez most nem fér bele, nincs betervezve szólt volna előbb,mikor időpontot kért. Vagy jönnek többedmagukkal, mert pl egy "gyerek hajvágás" pikkpakk kész... Aha csak a következő vendég csúszik, meg utána a többi. És jajj annak a szépítésznek, akinek a kicsi gyereke beteg lesz és le kell mondani az összes időpontot.
Kérdező, én most boltvezető vizsgát tettem le és nagy szerencsémre felvettek, úgy, hogy fixen meghatároztam mettől meddig tudok dolgozni. Dajka is jó, irodai dolgozó, könyvelő...
Éppen az van nekem meg 😀 kereskedő és boltvezető meg érettségi
Ebben dolgoztam 4 és fèl évet .
Ha nem titok akár privatban milyen üzlet ahol ilyen munkarendben felvesznek ? Vagy magán vállalkozó ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!