Munkaügyi központoknak van értelme? Tudnak neked mindenfajta iskolai végzettséggel (8 általánossal is) munkát ajánlani, biztosítani? Mennyi idő amire a regisztrálás után munkája lesz az embernek?
Szerintem csak azoknak tudnak.
Árokásás, meg hasonló dolgok, amiket senki se akar csinálni.
Amikor én voltam állástalan (6 éve), akkor kizárólag általános iskolai végzettségű, vagy még azt sem elérő munkákat tudtak leginkább ajánlani. Maximum még a középfok, leginkább bolti eladóként.
Majd kaptam 3 kiközvetítést, egyikre sem mentem el, mert tudtam, hogy nem nekem való, egyéb okból kifolyólag.
"Mennyi idő amire a regisztrálás után munkája lesz az embernek?"
Én 5 és fél hónapig voltam állástalan, magam találtam munkát, testvérem 8 általánossal 2 hét alatt.
Akik nem tudnak olvasni, azoknak a honlapjukon és a hirdetőtáblájukon lévő listát szokták felolvasni, ezért is tart olyan sokáig a várakozás, néha akár 40perc/delikvens.
Nekem a rekordom 38 másodperc volt:
-köszönés, átadtam a buszjegyeimet (utalással megtérítik az árát)
-közöltem még nem sikerült elhelyezkednem és az oldalukon levő összes ajánlatot is végignéztem (ezzel megspórolva 2 kérdést)
-megnézte milyen napra esik a kövi találkozó, erre én 1 héttel későbbi idő pontot mondtam egyéb elfoglaltságra hivatkozva
-beírta a kövi időpontot és elköszöntünk egymástól
nekem egyszer azt javasolták, hogy költözzek más vidékre, mert ott ahol akkor laktam nem volt munka, nem tudnak ajánlani, mondta kedvesen a munkatárs
erre elköltöztem, és évekkel később kiderült, hogy az a nő nem is a munkatársuk volt, hanem csak egy másik munkanélküli, akinek éppen akkor kellett jelentkeznie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!