Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Protein port áruló boltba...

Protein port áruló boltba csak kigyúrtként van értelme jelentkezni eladónak?

Figyelt kérdés
2019. dec. 24. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Igen.
2019. dec. 24. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Dehogyis, siman felvesznek
2019. dec. 24. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Rengeteg kis gilisztát láttam már ilyen helyen dolgozni. Nem voltak túl hitelesek, de most arra, hogy kiadják a cuccot, és fizessek náluk, arra jók.
2019. dec. 24. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Nem.

Annyi, hogy előnynek számít ha ismered a termékeket. De ugye ezt eltudod képzelni, hogy valamit eladsz amiről gőzöd sincs?? Kasszába be tudsz állni, ha nincs más aki tud számolni akkor nagy esélyel meg is kapod. De ha van olyan aki tud értékesíteni, meg rásózni mindent a vevőkre, azt előnynek tartják.

Pl venne egy tömegnövelőt, akkor tudod neki mondani hogy milyen van, melyik miért jobb. Esetleg rákérdezhetsz, hogy kreatint adhatsz-e hozzá? Vagy ha igen, hogy carbox kell-e mellé, mert úgy hatásosabb. Vitamint szed-e, mert az nagyon fontos? Nem-e szokott görcsölni vagy bármi egyéb?

Ha nem nagyon tudja mit akar és van rá anyagi fedezete és hitelesen eltudod magad adni, akkor ott hagynak többet is.

De ha nem tudod mit árulsz úgy tényleg csak kasszázni vagy jó.

Emiatt előny ha ismered az árut.

(Gondolj csak egy elektronikai vagy egy műszaki boltra, vagy szimplán a mekire, mikor rá kérdeznek, hogy csak ennyi lesz??)

2019. dec. 25. 01:52
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Attól még érthet hozzá, hogy nem használja!

És igazából fordítva is lehet: töm magába ezt azt a termékekből de mégis fogalma sincs a termékeik tobbsegéről.

2019. dec. 25. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Voltam olyan boltban ahol egy kb 50es nagyon pocakos ember árulta a cuccokat. Semmi nem látszott rajta, hogy valaha is csinált bármit az evésen és iváson kívűl. Mondhatni, hogy kedves ember, de attól még hiteltelen. Mikor oda megy a vevőhöz, majd mondja, hogy ez is nagyon finom, ezt is sokan viszik, de ezt még nem szedte. Meg hogy ez meg ez mire jó, de kb a fogyás, szálkásítás, tömegelés szavak szintjén, mert látszik hogy annyira nem ért hozzá csak olvasgat.

De így meg azért már egyből irritálja az embert, hogy oda lép segíteni és elmondja minek milyen ize van, meg ki mit vesz még.

Nem is nagyon szerettem oda járni, max akkor ha olyan cucc kellett ami a másik boltba nem volt. Ott meg egy kigyurt 40es csávó ült. Ha venni akartam volna valamit és mondta hogy ha kell oda adja, de ez nekem nem kell, inkább ezt és ezt vegyek akkor rá már hallgat az ember. Meg ha bementél mondtad hogy te most tömegelni akarsz, van rá 50ezred akkor segített, hogy annyiért mit éri meg venni, esetleg táplálkozási tanácsokat is adott. De ugye ez már tőle nem hiteltelen.

2019. dec. 25. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Munkaerő hiány van, tehát azt fogják felvenni, aki olcsón bevállalja, aki meg rendszeresen sportol, figyel magára kötve hiszem, hogy elmenne gombokért proteint árulni. Egy "giliszta" vagy egy pocakos emberke szerintem is hiteltelen, mintha egy olyan ember tanítana vezetni, akinek nincs jogosítványa.
2019. dec. 25. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!