Szerintetek van értelme ilyenben gondolkozni?
22 éves vagyok, 2 évvel ezelőtt kezdtem el dolgozni. Áruszállító sofőri munkát csináltam. Szeretek vezetni, de nagyon nehéz normális munkát találni. Arra gondoltam hogy veszek egy 9 fős kisbusz és azzal vállalnék munkát. Szerintetek lenne rá kereslet, megérne?
Akinek van tapasztalata a személyszállításban az légyszi segítene a válaszával!
Köszönöm! :)
Személyszállítással nem valószínű, hogy labdába tudnál rúgni, főleg, ha legálisan csinálod. Ha meg illegálisan, akkor még akár embercsempészet is megállhat, ha külföldre viszel embereket.
Áruszállítóként talán jobban megállna a dolog, de ha nincs főállásod, akkor min. havi 50 ezer ft az adó vállalkozóként, EKÁER, stb. - szóval úgy sem könnyítik meg az életedet, meg aztán ott a konkurencia dolog, stb.
Nem érdemes belevágni. Nagyon nagy a konkurencia.
Senki nem fog noname kezdő céggel leszerződni mikor ott vannak a nagyok. Munkatársam is ebbe akart belevágni de 2-3 hónap tájékozódás után inkább letett róla.
Ha meg tudsz fogni ipari parkokat, mint megbízó, akkor még működhet is.
De inkább a kamionozást választanám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!