Van értelme Elcaminora katonai fejadagokban gondolkozni?
Figyelt kérdés
Hatékotny, ételszálításon töprengek és ez ugrot be. De ahogy nézem, mind nagyon nagyok, nem mellesleg nehezek. Van ennek valami olyan verziója ami mondjuk egy hétre elég, és értelmesen elfér? A neten böngészve arra jutottam, hogy megvásárolható kereskedelmi forgalomban,de csak ilyen túl extrázott dolgokat találtam(csokika, kv, tea, stb). Inkább hasonlítottak, olcsó keping ellátásra:S. Mi a véleményetek?2012. jún. 11. 19:06
1/2 anonim válasza:
nem nagyon értem, mit akarsz vinni magaddal?
szerintem a tescoban is megtudsz venni rengeteg olyan kaját amit ott könnyen elkészíthetsz
1 kérdés: Te hogy oldottad meg a kijutást?
2/2 A kérdező kommentje:
Ép ez az. Nem szeretnék kaját készíteni mert kitudja mien lehetőségek lesznek. Láttam egyszer ilyen vákum csomagolt száraz pép szerű ügyet. Azt mondták az egy fejadag. Ilyenből elférne nálam pár napnyi, de nem tudom, hol lehet hozzá jutni vagy mi a neve.
Én speciel még pár hónapja repülő jegyet vettem, nem olcsó, de nagyon nincs jobb.
2012. jún. 12. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!