Mo-n nem találtam eddig jó munkát. A kérdésem hogy volna e értelme Amerikába vagy bárhova elmennem, letelepednem és belevágni egy új életbe?
esetleg ha mennél gondolj rám is én is szívesen lelépnék de egyedül mindig nehezebb
:)
én 27 éves vagyok
Kedves utolsó hozzászóló!
igen,ez igy van, egyedül minden nehezebb egy kicsit.
Ezt a részt is már nagyon unom hogy mindenhova egyedül kell mennem és kezdek kevésbé bátor, merész lenni hogy effajta nagy kalandokba belevágjak!
Most végülis megyek Amerikába, dolgozni de nem letelepedni. Pont ezért vágyódom el, mert már belekóstoltam az izébe a külföldön élésnek, létnek.
Latom mas is irna neked privat e-mailt, ha tudod, allitsd be, es akkor irhatunk neked ugy is. Remelem nem torlik ki, de irok neked egy oldalt, nagyon sokan vagynak ott is kulfoldre, lehet hogy talalnal valakit, egyutt kimennetek. utazas.hu (forumba menjel)
Persze hogy menjel ki, Anglian nem gondolkodtal meg, mert konnyebb lenne kimenni, es megiscsak egy olcsobb repulojegy, es 1,5 ora alatt kint vagy. Szerintem nem felnel annyira, hiszen nincs annyira messze, megiscsak egy kis biztonsag, hogy barmikor repulore ulsz, es mar otthon is vagy!!
Sziasztok!nagyon köszönöm a kedves szavakat és biztatást mindenkitől!
Voltam már Angliában is pár hónapot, de ők negem nagyon hidegek voltak és talán még jobban éreztették velem hogy csak egy külföldi vagyok. De egyetértek egy korábbi hozzászólóval is egyetértek, aki azt mondta hogy Anglia közel van és ezáltal kisebb a kockázat, ez is igaz.
Köszi az utazas.com tippet is szétnézek ott is!
Mindenesetre, bármi lesz is szoritsatok értem mert márciusban útrakelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!