Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Gyakran szoktál gondolkozni...

Gyakran szoktál gondolkozni azon vajon mi lehet az élet értelmének értelme?

Figyelt kérdés
Már lassan nem tudom mi az élet értelmének értelme meg azon is túl.
2017. okt. 17. 15:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Èrtelme nincs. Az ember keres csak èrtelmet mindenben ès csak pár ezer ève.
2017. okt. 17. 16:09
 2/15 anonim ***** válasza:
Az èlet èrtelme, hogy álmodjuk. Mert önmagunkat tapasztaljuk meg, hogy önmagunkat ismèt lètrehozzuk. Minden körülvesz ami valaha voltál, amit elkèpzeltèl, amit valaha tanultál, amiről tudsz, amire gondoltál. Mind egyszerre van az álomban. Ez az álom te vagy. Ezt a valóságot te èpítetted. Amikor örülni kezdesz, minden örömtelivè válik. Amikor fèlsz, rèmálommá. Amikor szorongsz, börtönnè.
2017. okt. 17. 16:30
 3/15 A kérdező kommentje:
De én nem erre gondoltam.
2017. okt. 17. 16:34
 4/15 A kérdező kommentje:
Figyelj. Én már rég túl vagyok ezen és tudom, hogy 42, viszont most az értelmének értelme foglalkoztat. :D
2017. okt. 17. 16:40
 5/15 anonim ***** válasza:

Ahogy a valóságot látod, úgy èpíted sajátod.

Az èlet èrtelme, hogy önmagunkat tapasztaljuk meg, ès önmagunkat ismèt lètrehozzuk egy új szemszög alapján.

Parancsolj. :D

2017. okt. 17. 16:57
 6/15 A kérdező kommentje:
Dehát mondom, hogy nem az élet értelméről tettem fel a kérdést.
2017. okt. 17. 17:21
 7/15 anonim ***** válasza:
Az élet értelmének értelmének ugyanúgy nincs értelme, mint simán csak az élet értelmének. Ilyesmi választ vártál?
2017. okt. 17. 18:12
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem
2017. okt. 17. 18:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyszer a közelébe kerültem hogy megtudjam. Átrendeztem mindent a fhing-suhi szerint és erre megjelent nekem a semmiből a vécékefeszájú vesekőropogtató és el akarta ragadni a tengerimalacomat. Eszembe ötlött hogy nagyon hiányozna a tengerimalac. Amikor sikerült legyőzni a rémet akkor rájöttem hogy nekem a tengerimalacom az élet értelme.
2017. okt. 17. 23:07
 10/15 anonim válasza:
Igen, szoktam. Szerintem azon kívül, hogy hozzuk ki magunkból a legtöbbet, tanuljunk, fejlődjünk, ezáltal alkossunk (vagy magunknak, vagy az utókornak), nincs nagy értelme. De inkább ténykedjünk, minthogy tengjünk mint az állatok.
2017. okt. 17. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!