Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Gyakran szoktál gondolkozni...

Gyakran szoktál gondolkozni azon vajon mi lehet az élet értelmének értelme?

Figyelt kérdés
Már lassan nem tudom mi az élet értelmének értelme meg azon is túl.
2017. okt. 17. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jo kérdés :)

Az élet erteome ugye maga a létezes es ehhez kapcsolodo dolgok, fajfenntartas, elet vedelme, boldogsag, stb.

De hogy minek van egyaltalán elet es nem egy üres univerzum...

Talán mert akkor az univerzum is értelmét vesztené mivel az szolgál az elet helyszinéül, vagy alapjául...?

A kérdés kb azt veti fel, miért létezik egyáltalán valami, miért nem semmi minden.

2017. okt. 18. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Kiindulva abbol, hogy minden körforgás(pl a termeszeti folyamatok, esik, párolog, ujra esik),aztán emberiség szintjén a folyamatos de politikai ismétlodések is kb100 évente(szinkronicitás), vagy egyéni szinten pl eszel, ehes vagy, eszel, vagy lemegy a nap, feljön a nap)stb

Kb olyannak tünik minden, mintha mindig es mindig ugyanaz tortenne. Meghalunk, születünk, stb

Hogy egy körfolyamatnak is mi értelme? Talán ha csak fogaskerekeknek elkepzeljuk, akkor kilyukadhatunk ahhoz is hogy valamit éltetünk, együtt az emberiség, a Föld, a napok es naprendszerek, univerzumok) Ahogy a verkeringés minket.

Tehát az élet ertelme a létezés, annak további értelme, az éltetés.

Erre ad mindig hibaüzenetet nekem az excel, hogy ez körkörös hivatkozás...

De valamerre talán el lehet indulni belőle :)

2017. okt. 18. 18:06
 13/15 anonim ***** válasza:
2017. okt. 18. 18:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Én követem, nem gondolkodok rajta. Gondolkodjon, aki még nem tudja. Kisiskolásoknak hívom őket.
2017. okt. 18. 22:32
 15/15 anonim válasza:
Az a 42!
2017. okt. 19. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!