RX 480 8GB Crossfire-nek van értelme, vagy mindenképpen egy darab erős kártyában érdemes gondolkozni?
Utoljára a HD7970 korszakban feszegettem a CF kérdését,kíváncsi lennék rá,hogy most érdemes-e ilyenbe belevágni.
Természetesen már meglévő 480 mellé.4K játékra,mint például GTA5,BF1 és hasonló nagyobb címek.
Köszi.
Esetleg régebbi de erősebb kártyára érdemes leváltani?Pl R9 Fury?
Akármit nézek,csak a Vega 56 van felette,ami viszont 120-tól indul.580 jelentéktelen előrelépés lenne.
Kegyetlen driverfüggő a dolog, ráadásul a dupla sebesség az iylen 100-ból 1 esetben, de akkor is inkább max 90% többlet.
Jobb egy erősebb kártya.
Egyébként szerintem Vegát nem érdemes, nem a legjobbak fogyasztás/teljesítmény terén, akkor már inkább gy sima 1080 vagy esetleg Ti bár ezt nem hiszem hogy 120 körül meg lehetne fogni.
Kicsit belemásztam a dologba,végül szerintem marad a 480 magában még egy ideig,és inkább játszok 1440p-ben.
Ahogy elnéztem a jelenlegi csúcskártyák sem kompromisszum mentesek 4K-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!