Pénzügyi területen szerzett tapasztalattal van értelme multi cégnél könyvelői állást megpályázni?
Figyelt kérdés
2-4 éves hasonló területen szerzett tapasztalatot várnak el. 3 hónapot voltam szakmai gyakorlaton könyvelő irodában, így gyakorlatilag nem sok tapasztalatom van ezen a területen.2020. jan. 15. 11:57
1/4 anonim válasza:
Pályázd meg bátran. Legrosszabb esetben nem vesznek fel. Mi veszítenivalód van?
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából semmi. Csak ha esetleg behívnak interjúra és szakmai kérdéseket tesznek fel, arra nem biztos, hogy fogok tudni válaszolni. Az meg gáz. De egy próbát tényleg megér. Köszönöm a választ!
2020. jan. 15. 12:25
3/4 anonim válasza:
Én dolgoztam diákként könyvelésen, egy programot kellett megtanulni kezelni. Sokszor már ehhez is főiskolát kérnek, pedig akinek egy kis józan esze van meg tudja csinálni.
Nyugodtan jelentkezz, semmi vesztenivalód nincs.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is a választ!
2020. jan. 15. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!