A kamionosok mért híznak nagyrészt el?
ha csak pár hambit kapna be meg pár kólát inna nem hízna el. Ha egy nap csak ül és mást nem csinál az is legalább 1500 kalóriát eléget, a szervek működése is energiát emészt fel. Itt inkább az a baj hogy a hambi mellé még megy jó pár sör is, kis édesség, és ráadásul elég sokszor egy nap így az inzulin szintet örökké fellövik és jobban raktározódik a zsír.
Én voltam már 110 kiló is kamionosként, de simán lefogytam 90 re 0 mozgással is. Csak rendes kaját ettem, nem reggeliztem és naponta csak 2x ettem.
Csak az a baj, hogy ha nem eszel pl reggelit, iszonyat levert hangulatú leszel amíg át nem áll a szervezet a saját zsír felhasználására, és olyankor nagyon szar dolog vezetni, mert rohadtul unatkozol... és ilyenkor szoktak bekapni egy kis csokikát ami épp kéznél van például.
De mint mondták ez nem csak a kamionosoknál van így, az irodában dolgozók nagyon nagy része is elhízott, mert szarul esznek, nem mozognak , és egész nap ülnek.
Azért mert csak vezet, esetleg rakodik, nem megfelelően alszik, nem mozog eleget (még a nagyobb pihenő időkben sem), ehhez mérten sokat eszik, vagy "szemét" kajákat eszik.
Nézd meg st22lacika videóit (YT-n), ő elmondja, plusz megmutatja, hogy szinte mindenkinek csak akarnia kéne és nem lenne kövér.
mar nem azert, de a vezetes abazolut nem igenyel fizikai munkat, sokkal inkabb szellemit. Egy par ora bundeszezes utan szo szerint erzem hogy elfaradok mentalisan, mig 10 ora autopalyazas utan sem faradok el fejben. Es az irodai melos is kijar wc re, kajaszunetek, ide oda munkaba haza stb...
Lacika mar nem kompetens ebben a temaban, amiota maszekozik cigany eletet el, ejjel nappal melozik es alig mozog, el is van (vagy volt nem reg) hizva.
Es az ilyen 1500 km es azon feluli munkaknal amugy lehetne atlagot vonni mennyit vezet es rakodik egy sofor... Hat meg ha hutozik vagy dobozos vagy konteneres, akkor aztan kb semmi rakodas nincs meg maszokazas.
De ahogy latom ez regionkent is elter, az angol soforoknel akiket latok 10 bol 9 dagadt, mig az europaiak akik meloznak is (keletiek inkabb) ugy ahogy formaban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!