A nemzetközi kamionosok ilyenkor mennyit vannak otthon?
Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 12:55
1/5 anonim válasza:
Attól függ milyen munkája van.
Én ma is indítottam árut több lerakóval Szlovákiáig és 30-án is fogok. Esélyes, hogy a sofőr csak 24. és 31. reggel ér haza. Szóval lehet, hogy elég keveset.
2/5 anonim válasza:
Gratulálok, büszke lehetsz magadra!!
3/5 anonim válasza:
#2: Ez nekem szólt? Miért kellene büszkének lenni magamra? Mert elvégeztem a munkám? A sofőr is el fogja, megkapja érte a munkabért. Problem?
4/5 anonim válasza:
Családbarát fuvarcég karácsonykor otthon tartja a dolgozóit.Jobb esetben meg csak januárban indítja őket.
A többi pl napocskás cég fogcsikorgatva éppen hogy a 25 26 pihenő
5/5 anonim válasza:
Nálunk 5 kamionosunk kint hagyta külföldön a traktort és kolléga értük ment kisbusszal 22-én. A többiek is 22-re hazaértek. Egy sofőr volt, aki elment 21-én Svájcba és 24-én szenteste jelezte a gps, hogy hazaért. De ő bolond (jóértelemben, csípem az öreget). Január hatodikán pedig az itthoniak útnak indulnak és kivisszük azokat a sofőröket is, akik kint hagyták a kamionjukat. Szóval összességében december 22-től január 5-ig itthon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!