Sok "kihagyhatatlan" osztrák, német és holland hírdetést látok bádogosoknak, burkolóknak, asztalosoknak, villanyszerelőknek, szakiknak. Ezek nagyrészt kamuk, átverések?
Ilyeneket írnak, hogy csak a szakirányú végzettség a fontos, a többi végzettség nem fontos...
Akkor sokszor a tapasztalatra is azt írják, hogy nem szükséges, hanem kezdőket is fogadnak.
Sokszor a nyelvtudásra is azt írják, hogy mindegy, akkor van tolmács is, vagy mi?!
És akkor erre ajánlanak ilyen 2500 eurós fizut, s biztosítják a lakhatást is "ami nem munkásszáló" (hanem jobb), sőt olvastam olyat is, hogy villanyszerelő páronként egy egész apartmanház :D
Ahol azt írják hogy nem kell nyelvtudás meg tapasztalat az valószínű hogy kamu. Eleve Hollandiában, de talán Németországban is nem is végezhetsz veszélyesebb szakmunkát szakmai nyelvvizsga nélkül. Ezek már itt elbuknak.
Az hogy van szállás meg apartmanház az nem feltétlen kamu én is voltam olyan helyen ahol apartmanház volt. 16 négyzetméter volt az egész és voltunk rá ketten. A háló közös egy kis nappalai étkező meg egy fürdő. Ha haverral/csajoddal mész akkor nem olyan gáz, amúgy nem túl vidám de persze még mindig jobb mint 12-14 fős szobákban egy matracon.
2500 euro meg lófütyi szakmunkáért. Még ha fizetik azt a 200 eurós apartmant akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!