Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kamionosok! Fizetés szerintete...

Kamionosok! Fizetés szerintetek hogy van? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval én nekem is lassan meg lesz a kamionra a jogsim. Már minden meg van csak a E kategória kell. Szerintetek belföldön és külföldön mennyi a reális fizetés amire azt mondjátok hogy ez korrekt?

2018. máj. 14. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
szomszédom kamionos és most vett egy új X6-ost. Én meg egyetemi docensként töredékét keresem mint Ő, nagyot fordult a világ...
2018. máj. 14. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk a kamionosok jól keresnek de annyit biztosan nem, hogy egy új X6-ost tudjon venni.
2018. máj. 14. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Magyar cégnél nemzetköziben: 500-600 ezer között. Belföldön 250-350 között a realis.
2018. máj. 14. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Kezdőként nemzetkoziben azért inkább a 300-400 a realis, meg neked az elején az a fontos hogy betanulj rendesen, aztán ha lehúzzák 1-2 évet akkor mehetsz egy kulfoldi( német osztrák) céghez 2500-3000 euróért, tanulj meg (ha eddig nem tudsz) németül és angolul és minden szép lesz
2018. máj. 14. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Azért tudni kell, hogy a mesés 550-650.000 forintos fizetesért 4 heteket kell ám kint lenni, maximum 1 hétvégét itthon lenni. (Persze vannak kivételek, és biztos lesz sofőr, aki benyögi, higy 650.000-et keres és mindennap otthon alszik....)

Azok akik hirdetnek, hogy a 45-ös pihi otthon, meg fuvarok között 1 nap otthon az nem fizet annyit... az a 400.500.000 forintos kategótia.

En belföldezek, napidijas vahyok.... 250-300.000 forintos kategória... de csak aludni járok haza... de lassan befejezem, mert a hiány miatt egyre többet akarnak belehajtani munkaidő túllépesbe... mert hogy ez a szakma ezzel jár.... sok a balhé, sokan mondanak fel, az autók xarok...

Személyes véleményem az, hogy mindenki mondja a hianyt.... pedig nagyon sok embernek.meg van a jogosítványa, csak inkabb elmegy már lassan 200.000-ert gyarba dolgozni 8 órába......

En nemzetközizni akkor fogok, ha bármi segitseget kér, bagy haza akar jönni az ember nem azt kapja meg, higy "eza szakma ezzel jár", es hetfőn indulok, penteken itthin vagyok es legalább akarok ezért 1 milliót. Amig ez nincs nem leszek nemzetközis, nekem ennyit ér.....

1# valaszoló! Lehetőséged adott... csak hogy tudd, a kamionsofőr minimálbert kapja, a többi az a külföldi napi díj....

De gondolom tudod mit jelent, mert hat olyan nagy mellénnyel bókted be az egyetemedet....

2018. máj. 15. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

jaj ezen a hülyeségen komolyan szakadok örökké, hogy mert külföldön meg mert a német / osztrák cégek mert ott milliós fizetés van blablablaaa miért van hogy ezeket a fszságokat 90%-ban olyanok mondják akik vagy sosem dolgoztak ott, vagy csak nem is kamionosok?

Ott nincs ám hazajárás, egész évben dolgozol kint és majd a nyári szabira esetleg hazajöhetsz, mellesleg sokkal sokkal több a meló ott mivel rövid távot járnak, nem mellesleg a német a legundorítóbb állatfaj ami létezik, kizsákmányol, kidolgoztatja a beled és még csak annyit se mond hogy köszi.

Lehet szidni a Wabererst meg a többit, de nyugis az élet ott, újak az autók, amik furcsa mód nyugaton nem divat főleg nem ahol keletiek dolgoznak, a köszönöm szó elég gyakran elhangzik, kérnek nem parancsolnak stb... Ja és a 2000 eurót ott is meg lehet keresni, akk mi értelme kimenni? a 3000 euró meg csak legenda, nagyon ritka...

De hát ha ennyi esze van akkor menjen csak, engem pont nem érdekel, csak már elegem van az ilyen gyökerekből

2018. máj. 16. 23:35
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
apám havi kb 2000 eurót keresett szlovák cégnél, alap német nyelvtudással. 4 hét kint, 2 hét itthon. a cég neve ECS
2018. máj. 19. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
azt a fosrakas ecs-t szerintem ne ajanlgasd senkinek, a 2000 euro lehet megvan de azon kivul egy hulladek minden mas szempontbol, de amugy mar Gartner lett belole
2018. máj. 20. 11:19
 9/9 anonim ***** válasza:

2000 euró egy teljes ledolgozott hónapra lótúró ma már. De azért új x6 - ot nem pár évi spórolás után vesz egy kamionos sem.

Ámbár...Ha egyedülálló, nincs senkije, nem költ semmire, akkor aránylag hamar összejöhet. De családdal, háztartással azért már nem olyan egyszerű.

Ma már nem ritka a 3000 ezer eurós fizetés, sőt, jobb sem. Inkább a részletekben van a lényeg. Milyen a munkarend? Hiába fizet jól, ha csak havi 1 - 2 hétvége szabad. Bejelentett pénz? Német/osztrák szerződés? Kell - e helyi lakhely? Ugyanis hiába kapok 3000 eurót, ha havi 600 eurós albérletet kell fenntartanom - ahol nem is vagyok ott.

Ha hazajárhatsz, bejelent mondjuk 2500 euróra, 3 hét 1 hét rendszerben melózhatsz, nem kell német albérletet fizetni - az a jó hely. De az ilyen aránylag kevés.

2018. jún. 1. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!