Az áremelkedés infláció nem bőven elég indok egy béremelésre?
Ha valaki béremelést kér és indokot kérnek tőle miért kér miért adjanak akkor a NAPTÁR nem bőven elég indok?
Vagyis nem azért kér valaki emelést mert szebb jobb okosabb lett, hanem azért mert 17ben vették fel adott bérrel és most 20van. Eltelt három év. Infláció bérrobbanás áremelkedés... stb.
valamiből élni kell. Ez nem bőven elég indok az emelésre?
Érdekes mert a CÉG MAGA jan 1-el minden terméke árát ütemezetten és automatikusan emelte. A termékei nem többek szebbek jobbak mint eddig de eltelt 1 év, hát többért adja.
De ugyanezen logika az én bérem kapcsán miért okoz megütközést?
Ne azért adjon emelést mert több szebb jobb lettem. Hanem azért adjon emelést amiért ő emelte a saját termékei árát. Mert eltelt X idő és minden drágább lett.
Ez nem bőven elég?
", megéri-e neki."
Vicces kijelentés ez azok után hogy épp az imént lett kifejtve senkinek nem ÉRHETI meg.... hm?
Akkor hogy éri meg ha NEM ÉRHETI MEG?
Többször elmondtuk, hogy a piac dönt, de meg milliószor bevallottad, hogy a piacon értéktelen vagy. Mindig mondod: ehelyett mehetnél utcát söpörni. Mentális beteg vagy, ha jól emlékszem ötvenes, használhatatlan diplomákkal, nulla szociális készség, a munkanapod jelentős részét töltöd gyakorizással. Hiába ér a POZÍCIÓD többet a piacon, te ettől függetlenül értéktelen vagy. Kirúgni elég nehéz bárkit is, könnyen lehet, hogy a főnököd évek óta vágyja, hogy eltakarodj már, inkább fizetne másnak többet, csak te pusztulj végre éhen az utcán.
Ami pozitív, hogy a válaszaid alapján vagy annyira ideges ma, hogy talán sztrókot kapsz és vége az ámokfutásodnak.
Hát mérlegelnie kell, hogy mi a következménye, ha nem ad emelést. Ha nincs negatív következménye, akkor nyilván nem ad. Ha van, akkor mérlegeli, hogy a negatív következménnyel jár rosszabbul, vagy az emeléssel és ez alapján választ.
Ezt elég egyszerű megérteni pedig, józan paraszti ésszel is.
"Kirúgni elég nehéz bárkit is, könnyen lehet, hogy a főnököd évek óta vágyja,"
Már miért lenne nehéz? 1 db A4-es papír, talál valami halál kamu indokot (ott a céges jogász majd az talál azért tartják) kicsengeti ami jár felment a munkavégzés alól és akár másnap nem kell mennem. Csak pénzkérdés.
Hm?
Akkor mi is az akadálya?
", inkább fizetne másnak többet, "
AKADÁLY? HM???
Állítólag 20an lennének a helyemre (főnök mondta akkor az úgy is van ugye!! hahahhahhahahahahhahahahahhahahahahaha!!!!)
Hát akkor abból a 20ból be kell hívni egyet de már holnap!!
Akadály??
Hm?
"De miért hívna be mást, akinek bizonytalan a hozzáállása, minthogy megtart téged, "
Hohó!! Hát akkor talán mégse vagyok olyan rossz? HM? hát akkor te mit is mondták most? Hogy az utcáról beesett ember ki tudja milyen így lehet én jobb vagyok nála?
HM??
No még nálam is van rosszabb? Ezek szerint van.
Te mondtad nem én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!