Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit értetek el 28-30 évesen?

Ti mit értetek el 28-30 évesen?

Figyelt kérdés
Mennyi megtakaritasotok van ?van e saját tulajdonú ingatlanotok? Van e gyereketek? Mit dolgoztok ? Örököltetek e? Volt e nagy pénzveszteségetek? Itt magyarországon milyennek látjátok a jővőtöket?

2020. jan. 1. 21:51
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
65%
Megtakarítás elég sok, nem írom le, merz úgyis lepontoz valaki kamuzásért. Van saját ingatlanom. Gyerek nincs és nem is lesz soha. Vezetőként dolgozom egy tech startupnál. Örökölni nem örököltem. Volt nagyobb veszteségem, most fog lassacskán visszaszivárogni. Rendben van itt a jövőm, de tervezek Ázsiába költözni, mert nem szeretem az itteni klímát.
2020. jan. 1. 22:02
 2/32 anonim ***** válasza:
82%

Úgyis lesznek kamu válaszolók de leírom én hogy állok jelenleg.

29 évesen keresek nettó 310-et viszont nem örököltem semmit, nincs aki támogasson. Sajnos se barátnő se család.

Albérletben élek, van egy 8 éves hitelmentes autóm amit 5 évesen vettem. Kb 6 millió a megtakarításom. Hát még egy 4-5 évet mondanék amire lesz annyi önerőm, hogy legyen érdemes hitelt felvenni lakásra. Persze attól is függ hogy drágulnak e még ennél is jobban a lakások. Mert lassan már úgy állunk, hogy egyedül boldogulni barátnő nélkül esélytelen.

29F

2020. jan. 1. 22:24
 3/32 anonim ***** válasza:
59%
28 vagyok. Van saját lakásom Budapesten, ez a második lakásom, ahol jelenleg lakunk, az előzőt nyáron adtuk el, hozzá pótoltunk, hogy tudjunk nagyobbat venni. Nem örököltem. Az első lakásom 18 éves koromban vettük úgy, hogy addigra volt diákmunkákból 1,5 m ftom, még 3 m ftot apukám felvett, és akkor 2010-ben még lehetett annyiért 36 nm garzon venni. Amíg oda be nem költöztem, ki volt adva albérletbe, utána már én fizettem, de hamarabb vissza fizettem, mint a futamidő vége. 1 lányom van, 7 éves, tavasszal születik a második gyerek. Emiatt léptünk tovább az első lakásból. Van megtakarításunk is, de most már havi szinten kevesebbet tudunk félre tenni, mert otthon van a feleségem, és kevesebb a bevétele. 19 éves korom óta ugyanott dolgozok, a mai volt a 9. Január elsejei munkanapom, mindig vállalom az ünnepnapokat, a dupla bér miatt. (vendéglátás, ünnepekkor, és hétvégén vannak a legtöbben)
2020. jan. 1. 22:26
 4/32 anonim ***** válasza:
33%
27 éves vagyok, vezetőként dolgozom, van lakásom, van megtakarításom. Aki dolgozik, az eléri a célját, ez a meglátásom
2020. jan. 1. 22:47
 5/32 anonim ***** válasza:
67%

"Aki dolgozik, az eléri a célját, ez a meglátásom"

Csak nem Magyarországon.

2020. jan. 1. 22:50
 6/32 anonim ***** válasza:
69%
Az a probléma,hogy még 300 ezres fizetéssel se látom fényesen a jövőt. Akkor mit mondjon az aki 200-at vagy 150-et keres.
2020. jan. 1. 22:53
 7/32 A kérdező kommentje:
Én 29 vagyok van egy 20 eves autóm van 1.2 millio megtakaritas egy pár ingóság kb félmillio értée és ennyi. Veszteségem egy 1 millios autó.
2020. jan. 1. 22:57
 8/32 anonim ***** válasza:
53%
#3 vagyok, a vételi és az eladási ár tekintetében az összes autóm erősen deficites volt, így ezt nem tartom veszteségnek... 9 év alatt 4 db, a költözés miatt adtam el legutóbb az utolsót, az árát is beletettem az új lakásba, 2005-ös kocsi volt. Majd vennék másikat de most még nem érzem úgy anyagilag, hogy belevágjak.
2020. jan. 1. 23:02
 9/32 anonim ***** válasza:
63%
Én megtanultam rokoni körből, hogy inkább járjon az ember +1 évet busszal és spóroljon minthogy beleugorjon egy rosszabb autóba, mert akkor az életét is rá tudja költeni.
2020. jan. 1. 23:10
 10/32 anonim ***** válasza:
22%

"Aki dolgozik, az eléri a célját, ez a meglátásom"

"Csak nem Magyarországon."

Az a te bajod, hogy te nem tudsz semmit elérni. Lásd, mások képesek rá, biztos bennük van a hiba

2020. jan. 1. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!