Vannak itt olyanok akik 18 évesen már dolgoztak, dolgoznak? Mi értetek el az életben, nem bántátok meg, hogy nem tanultatok tovább?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 12:08
1/4 anonim válasza:
De, megbántam, de hiába kezdtem el minden évben egy másik sulit, nem ment nekem. Nem nekem találták ki, mindig a bekattanás határán voltam. De csak az készít ki emiatt a legjobban, hogy munkát se találok egy ideje. Mondjuk így megértem hogy fel se vesznek. Szóval még nem jöttem rá milyen módon tudnék haladni az életben.
19
2/4 anonim válasza:
pl úgy, hogy legalább valami szakmunkás sulit elvégzel. Valami tuti van amit szívesebben csinálnál a láblógatáson kívül.
3/4 Katicabogárka20 válasza:
Én 18évesen költöztem el otthonról párommal (anyai alkoholizmus miatt). Még suliba jártunk mindketten mellette diákként dolgoztunk . Tavaly elvégeztem a sulit (érettségi) azóta dolgoztam is . Novemberbe pozitív tesztet kaptam így 20évesen 24hkm vagyok és semmit se bántam meg. :-)
4/4 anonim válasza:
Dolgoztam màr de attól mèg tanultam. Nalad kizarja egymast a ket dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!