Mennyi a fizetésed, és mennyivel lennél elégedett?
268.000
400-al lennék elégedett.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem a külföldön dolgozók válasza is hasznos, inkább arra voltam/vagyok kíváncsi, hogy hány olyan ember ír, aki azt mondaná, hogy kevesebbel is elégedett lenne. Számomra meglepő volt, hogy több ilyen komment is érkezett :)
Nekem az volt meglepő, hogy rajtam kívül is van ilyen. :)
Persze nyilván minél több annál jobb, de ha visszagondolok legutóbbi munkanélküli időszakomra akkor bizony az járt a fejemben, hogy csak legyen legalább nettó 300. Több lett, nyilván nem bánom.
Mondjuk szerintem azt is hasznos lett volna megkérdezni, hogy ki hol dolgozik: Budapest/megyeszékhely/kisváros.
Mert Budapesten albérletben nettó 300-ból min. 150 elmegy albérletre rezsivel, aztán ott van a kaja, bérlet, szórakozás, stb. és marad 50ezer. Eközben egy kisvárosban jóval kevesebb az albérlet, a bérlet, a szórakozás, stb., ott nettó 300-ból kényelmesen félre lehet tenni (Bp-en is, csak nem sokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!