Akik túlóráznak! Mennyit túlóráztok általában hetente, havonta, és mennyivel több így a havi nettó fizetésetek, mintha egyáltalán nem túlóráznátok?
Figyelt kérdés
2019. okt. 19. 09:41
2/9 anonim válasza:
Rugalmas időkeretben dolgozok, így a havi fizum nem befolyásolja, 6 havonta fizetik ki. Heti szinten nem tudom mennyi, mert a hónap során változik mikor mennyi a meló, havonta kb 20-25 óra szokott lenni, ezt a sima órabéremmel felszorozva fizetik.
3/9 anonim válasza:
hétköznap 50%os a túlórapótlék, hétvégén 100%os.
Ezek után ki tudod számolni.
5/9 anonim válasza:
Kötetlenben vagyok, ha épp kevesebb a munka eljöhetek előbb. Tehát pénzben nulla.
Kb havi 5-10 óra jön össze, de ez általában egy hét alatt. A hónap többi része láblógatósabb.
6/9 anonim válasza:
Heti 5+ óra körül, nem fizetik ki, leszarják, szerintük ez ezzel jár (ügyvédjelölt).
7/9 anonim válasza:
Nekem minden túlórás nap kb +25 ezret ér nettóban (alapbér 150%-a)
8/9 anonim válasza:
Ha úgy van, akkor bent maradok tovább hogy befejezzem a dolgom, havonta 0 perc és 3 óra között mozog.
Nem fizetnek.
Vagyis pénzben nem fizetnek, cserébe máskor elnézik, ha reggel kések, vagy néha kicsit korábban lépek le.
Simán megéri.
9/9 anonim válasza:
Napi 2-6 óra, sajnos fel se merül, hogy kifizessék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!