Mennyi a fizetésed, és mennyivel lennél elégedett?
"Nettó 1,3M-t kapok, egy félmillió még jól jönne hozzá, azzal már ki lennék békülve."
1,3M mit? Indonéz Rúpiát? Kecskét? Rizsszemet?
Nettó 525 ezer.
A jelenlegi munkakörömben elégedett vagyok a fizetésemmel és leszek is, amíg éves szinten mindig van pár % bérfejlesztés. Alkalmazott mérnök vagyok, szeretem a munkámat. Ha évi nettó 20-40 ezer forinttal mindig emelkedik a bérem, akkor jól megleszek még egy darabig.
Nyilván mindig jól esne többet keresni, de igyekszem megmaradni a realitások talaján. Ha most új munkahelyre csábítanának, akkor nettó 700 körül kezdenék el azon gondolkozni, hogy egyáltalán váltsak-e. Most azt mondom talán ez az álom, de nehéz kérdés ez. Négy éve még az volt az álmom, hogy a 300-at érjem el. :)
Nettó 260k Ft az alapbérem de az átlagos fizu amit kèzhez kapok az àltalàban 310k/hó.
Èn 500-600k Ft között keresnèk szívesen, mert a jelen fizetésemmel nem tudok "vèsztartalékra" (6 havi fizetès), lakàsra (30-40 millió) meg nyugdíjra (60 èves koromtól 300k minimum 20 èvre) is normàlisan félretenni. Diplomàt is szeretnèk de ennyi pénzből ilyen sok munkàval esélytelen...
És nem, nyaralni meg autót venni sem tudok venni ennyi fizetésből (mèg a jogsiért is a fogamhoz kell verni a garast 27 évesen).
A legnagyobb rèszvétem azoknak akik mèg ennèl is kevesebből tengődnek, mert tudom, hogy az èn fizetésem "egèsz jónak" szàmít, mégsem érezhetem magam anyagi biztonsàgban.
300-tol én már elégedett vagyok.
Most 400 feletti.
nettó 110
120al már elégedett vagyok (senior pénzügyi elemző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!