Régóta munkanélküli vagyok. Ha megbetegszem, miből fizetném a tb-t? Hogyan tovább?
A közeljövőben fognak megoperálni. Függesszem fel az álláskeresést?
Pár napja egy inzerjún kérdezték, van e tervben műtétem.
Így sem vesznek fel sehova, nemhogy betegen.
Mit csináljak?
Szerinted jogos, szerintem nem. Ezért írtam, hogy lakótárs. Normális párkapcsolatban mindenki fizeti a maga részét 50-50 %-ban. Így is már több mindent fizet, mint én és én érzem magam kellemetlenül. Jó hogy nem ő fizesse még a tb-met azért mert nem barátság van köztünk hanem több. Ettől még két emberről és egy fizetésről van szó, nem köteles eltartania. Egyébként is ahogy valaki írta értelmetlen olyan adót kivetni, amit a nem létező fizetésből kellene fizetni.
De persze ebben az országban a sok birkának az sem gond, hogy fizeti a nyugdíjjárulékot miközben nyugdíja nem lesz, majd a "szülőtartás" megoldja a gondot (vagy nem). Hát nem irigylem a jövő generációját.
"Normális párkapcsolatban mindenki fizeti a maga részét 50-50 %-ban."
Többször voltam munkanélküli, olyankor közös megtakarítás és feleségem fizuja volt csak. Teljesen normális, ha átmenetileg csak egy fizu van. Ezért is vagyunk egymás mellett, mert ilyenkor is tudjuk egymást segíteni.
Kaját érdekes módon még tudod valahogy oldani? Csak az a havi 7500 nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!