Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért az orvosok és a taxisok...

Miért az orvosok és a taxisok sztrájkolnak és hisztiznek a legtöbbet a fizetésük miatt mikor szénné keresik magukat?

Figyelt kérdés
Ők a legtöbbet keresők, ehhez még hozzájön borravaló vagy a hálapénz
2019. okt. 27. 09:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Mert az orvosok nem a hálapénzből akarnak megélni, azért.
2019. okt. 27. 10:09
 2/13 anonim ***** válasza:
17%

#1 érdekes, a pincérek nem sírnak a jatt miatt, sőt elvárják.

Amúgy nem mindegy, hogy hálapénznek vagy fizetésnek hívjuk pénz-pénz.

Én örülnék ha nem csak fizetést kapnék a munkám után, hanem hálapénzt, jattot is.. nevezzük bárminek is.

2019. okt. 27. 10:18
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

"Én örülnék ha nem csak fizetést kapnék a munkám után, hanem hálapénzt, jattot is.. nevezzük bárminek is."

Aztán meg mikor minimális a nyugdíjat, akkor nagyot pislogsz, hogy jé, fogyatékos vagyok.

Kérdező, azért, mert ahhoz képest, hogy mennyit tanulnak és mennyit dolgoznak, minimális pénzt keresnek az orvosok. Nem mindegy, hogy irodába dolgozol és minimális felelősség van rajtad, és így keresel sz.rul, vagy hogy ember életek múlnak rajtad, reggeltől estig kell dolgoznod, 10 évet tanultál érte és így keresel sz.rul. De egy átlag ember úgy sem érzi át, mert elmegy magándokihoz, elkér egy 10est egy vizsgálatért, és azt hiszi, hogy minden orvosnak most ezzel növekedett a pénztárcája. FOgyatékosok

2019. okt. 27. 10:24
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

A taxisok meg buta hienak.

Vicces, ahogy rogton be akarnak tiltatni barmit, ami jobb szolgaltatast ad.

2019. okt. 27. 11:30
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
A magyarországi taxislobbi aljadék maffia, amennyire csak tehetem kerülöm a használatukat, inkább tömegközlekedem plusz 20 percet, mint hogy ezek a paraziták pénzt kapjanak.
2019. okt. 27. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:
31%

Mert a taxis társadalom tulajdonképpen egy maffia és tudják, hogy a politikusok rettegnek tőlük. Azért.

Amúgy mikor is volt utoljára orvos sztrájk Magyarországon?

2019. okt. 27. 12:59
 7/13 anonim ***** válasza:
20%

Két olyan közösséget hoztál fel, ami megérett a pusztulásra.

Az orvosok ugyanolyan felelősek az egészségügy szétrombolásáért, mint a mindenkori kormány. Ahogy a taxisok is maguknak köszönhetik, hogy anno a tarifa szabályozások kikényszerítésével ellehetetlenítették a kicsiket, megszűnt a verseny, és kaptak egy erősebb szabályozást.

2019. okt. 27. 15:05
 8/13 Barbell Deadlift ***** válasza:
67%

A taxisoknak nincs fizetése, egyéni vállalkozók, bevételük meg kiadásaik vannak, táppénz, szabadság, nyugdíj nincs.

Azt meg nem tudom, hogy mikor "sztrájkoltak" a taxisok (ki ellen? Ők maguk foglalkoztatják magukat, elég fura lenne, ha maguk ellen sztrájkolnának), 3 éve volt 1-2 tüntetés az Uber ellen, meg utoljára a 90-es években volt egy blokád. Ez olyan sok?

2019. nov. 7. 18:14
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
@8 Hát például az Uber elleni tünti arról szólt, hogy egy sokkal életképesebb szolgáltatást tettek tönkre, majd lobbiztak ki maguknak államilag garantált monopóliumot. Ennél szerintem csak a párizsi taxistársadalom szemétrevalóbb. Az Uberes balhé előtt elköltöttem simán havi 10-et taxira, azóta évente nem költök ennyit, inkább fagyoskodom, aki piacgazdaság-ellenes, az szépen haljon éhen a családjával együtt.
2019. nov. 7. 19:28
 10/13 qkker1 ***** válasza:
100%

"Hát például az Uber elleni tünti arról szólt, hogy egy sokkal életképesebb szolgáltatást tettek tönkre,"

Az Uber teljesen szabályozatlan volt egy agyonszabályzott/agyonadóztatott szolgáltatással szemben!

2019. nov. 8. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!