Hogy működik az első fizetés?
Figyelt kérdés
Első munkahelyem eddig iskolába jártam. Most elsején lettem bejelentve állandó munkavállalóként. Én 10.-én nem kaptam fizetést. Az lenne a kérdésem, hogy a jövő hónapban kifizetik pluszban az elsejétől tizedikéig tartó időszakot?2019. okt. 15. 16:27
1/6 anonim válasza:
A hónap elsejétől elsejéig tart, csak az utalás van 10-én. Tehát november 10én az okt 1-31 időszakra kapod meg a fizut.
2/6 anonim válasza:
Az éppen aktuális havi bért a következő hónap 10-ig kell megfizetniük.
Most október 10-én a szeptember havi bért fizették ki.
3/6 anonim válasza:
"Hogy működik az első fizetés?"
Úgy, hogy ledolgozol egy TELJES hónapot és aztán kapsz fizetést - tehát az első fizetésedet nov. 10-én fogod megkapni. (na jó, ha mondjuk szept, 20-tól dolgoztál volna, akkor okt 10-én 10 napi fizetést kaptál volna)
Természetes, hogy okt. 10-én nem kaptál fizetést, hiszen szeptemberben nem dolgoztál semmit még.
4/6 anonim válasza:
Jól írják az előttem szólóak. Mivel ebben a hónapban kezdtél el dolgozni így erre a hónapra jár neked fizetés amit november 10-én fogsz megkapni legkésőbb.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Azért nem tudtam, mert mindenki, szószerint az összes itteni dolgozó mindenfélét összehordott
2019. okt. 15. 16:56
6/6 anonim válasza:
Pedig ha mást nem is, de azt, hogy mikor jön a lóvé, mindenki szokta tudni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!