Ha órákkal korábban berendelnek a melóhelyre és hiába akkor nem illenék kifizetni a plusz időt?
Mi van akkor ha munka után csörög a mobil hogy extra feladat jött és másnap a szokott kezdéshez képest 3 órával hamarabb menjek be.
Oké bemegyek. Amikor méár ott vagyok kiderül hogy extra meló lefújva nem lesz, de persze szólni már csesztek hiogy ne menjek be.
3 óra dekkolás üresben.
Elszámoláskor kiderül ki se fizetik.
Nem illenék ezt kifizetni ha már berángattak? Hogy hiába mentem az nem az én hibám, ők hívtak én mentem. A munkaszervezés nem az én dolgom.
Nem kéne ezt is kifizetni?
Mindezt úgy hogy a berendelés telefonon történt semmiféke írásos bizonyítható nyoma nincs.
Magamat járatnám le. Mivel bizonyítom? Mi van ha a főnök azt mondja én aztán nem rendeltem be senkit?
Nemrég még ezt írtad:
"Itt szó nincs letagadásról nem tagadnak semmit csak ép nem fizették ki és nem is fogják."
Én pedig azért írtam, csak akkor megyek, ha SMS-ben is minimum megerősítik a berendelést. :)
Egyébként a kormányhivatalokban található munkaügyi hatóságnál tehetsz panaszt.
Ha egyik válasz sem felel meg, akkor vedd tanulópénznek az esetet.
" ha SMS-ben is minimum megerősítik a berendelést. :)"
És az elég lenne? És 3 óráért szállsz szembe a főnökkel és kockáztatod hogy ki is rúgjanak a végén?
Én még ennél kevesebbért is kockáztattam.
Nálam nem összegekről, dátumokról stb. van szó, hanem elvekről. Nem vagyok senkinek a rabszolgája. Ha felém vannak elvárások, akkor ez visszafele is igaz kell, hogy legyen. Ezt jó lenne minél többször tudatosítani a munkáltatókban.
Most akkor akarsz valamit kezdeni a dologgal vagy sem? Eléggé ellentmondásosak a reakcióid... :)
"Ezt jó lenne minél többször tudatosítani a munkáltatókban."
Hát az én munkáltatómban ezt 1x tudatosíthatod 2x nem lesz alkalmad
Nem válaszoltál a kérdésemre.
Akarsz valamit kezdeni, vagy sem?
Ha igen, akkor megkaptad a választ, ha nem, akkor pedig ne "kötekedj". :)
"Akarsz valamit kezdeni, vagy sem?"
Igen, de úgy nem hogy kirúgjanak érte.
És mivel olyan mód nincs ami eredményes lenne és ne rúgnának ki utána így marad a kussolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!