Van értelme a saját béremet a mindenkori minimálbérhez hasonlítgatni? Hogy hányszorosát keresem ahogy múlnak az évek?
Gazd szakember előadása ezer dologról beszélt, ami itt a lényeg: hogyan állapítom meg a bérem munkaerőpiaci pozícióját, a képviselt bérszintet? Sok módszer van az egyik: vessem össze a bérem a mindenkori minimálbérrel, és nézzem meg hányszorosát keresem ahogy múlnak az évek. Mivel állítólagosan hatalmas bérrobbanás van és egekben az átlagbérek így a szorzónak is emelkednie kell.
Na kérem.
2014ben az akkori minbér 1,9x kerestem.
2016ban már csak 1,75x
2019ben már csak 1,3x
Az ok evidens: a minimál évről évre nő, az én bérem semmit nem nő, így a szorzó csökken.
Akkor mit árul el ez a hasonlítgatás?
de azért csak elkezdi..... nem bírja megállni
nem, nem bizonygatom neked.mondja.... de azzal hogy ezt kimondta máris bizonygatja....
" ha elédtolnám a fizetési papírom screenshotját."
És az mi lenne? A nagy semmi. Összeollózzak neked 5 perc alatt egy kamu bérpapírt kétmilliós bérről? Hm? És akkor mi lesz? Hm?
A nagy semmin kívül?
Volt itt olyan gyökér aki a banki sms-ről küldött screenshotot amiben a fizuja jött... madárkám mondom neki ezt láttad??
csak egy a millióból. olyan sms kamuzok össze amit akarok
"Neked tényleg nincs jobb dolgod?"
Te meg uygebár válaszolsz. És neked ki tart fegyvert a fejedhez? HM, ÉN talán? ÉN aztán nem.
De valaki meg igen, hiszen úgy teszel mintha kötelező lenne válaszolnod. Hm? Hát hogy van ez ? Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!